31okt

Rock ’n Roll Night 2 + Dj JD & The move

De vorige Rock N’ Roll Night sond de Bakkerij op zijn kop! Tijd voor deel 2. Op Vrijdag 4 November komen Anna Cuijpers, Kansloos, the Dress Up Dolls en Ravolva optreden.

We beginnen de avond rustig met Anna Cuipers een singer songwriter die de avond opent op gitaar en piano. Hierna komt Kansloos. Op Michael Live 2006 won deze band de 1e prijs. Sindsdien is de band regelmatig te bewonderen in de tenten van Zaandam.

http://www.leefkansloos.nl/
http://leef-kansloos.hyves.nl

Vervolgens hebben we the Dress Up Dolls, een een krachtig rocktrio met een originele en geheel eigen sound. De band is afkomstig uit Alkmaar en omstreken en bestaat nu bijna twee jaar. Dress Up Dolls doet zijn naam eer aan vanwege de gave podium act met aparte en stoere outfits. Dit in combinatie met een energiek optreden en het creatieve eigen werk zorgt ervoor dat the Dress Up Dolls altijd de aandacht weten vast te houden.

http://dressupdolls.nl

Daarna gaat het compleet los met Ravolva. Eind 2008 bundelden de mannen achter dit Haarlemse rocktrio hun krachten. Vervolgens werd er, afgezonderd van de beschaafde wereld in een duister antikraakpand, begonnen aan het opbouwen van een stevig repertoire. Een stortvloed aan energie, bijtende riffs, meedogenloze baslijnen, explosieve drums en solide vocalen werden samengesmeed tot een niet te stoppen geheel. Na het uitbrengen van de inmiddels uitverkochte EP ‘Meconium’ begonnen de heren dan ook aan een schier oneindige reeks shows door het ganse land. De massieve sound die Ravolva voortbrengt wordt met regelmaat vergeleken met bands als Danko Jones, the Queens Of The Stone Age en Cream. Voor de echte beleving is een live show echter onmisbaar; hier komt het diverse karakter van het trio immers het best tot z’n recht. 2010 is het jaar van Ravolva’s eerste album.

http://www.ravolva.nl/music/

De dag na dit spektakel is het tijd voor een 80’s revival met de 4e editie van DJ JD & The Move. Je kan postpunk en new wave muziek verwachten van bands als Depeche Mode, Joy Division, OMD, Inspiral Carpets, Editors, Interpol, XX, White Lies, Jesus and Mary Chain en nog veel meer.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Twee minuten lopen van het station. Op vrijdag zullen de bands meteen na opening om 21:00 uur beginnen. Wees er dus op tijd bij! De entree zal slechts 3 euro bedragen. Zaterdag is er vrij entree. Voor meer info zie: www.vrienden van de bakkerij.nl

Verdere activiteiten:

Open Mic Night

Ben jij vaak creatief bezig, maar blijven je kunsten tot nu toe alleen gehoord door je vier slaapkamermuren? Dan is er nu een gelegenheid om daar verandering in te brengen! Kom iedere donderdag vanaf 20:00 je kunsten vertonen in De Bakkerij! Maakt niet uit wat: muziekinstrumenten spelen, zingen, rappen, zelfgemaakte house ten gehore brengen, poëzie voordragen of een stand-up comedy act opvoeren. Alles kan en alles mag!
Iedereen is welkom, dus nodig al je vrienden/familie uit. Want zij willen natuurlijk ook genieten van jouw performance op een echt podium.

Bovendien hebben de mensen die het podium beklimmen sowieso een publiek nodig, dus ook al zie je jezelf niet op een podium staan, kom dan vooral degenen die dit wel doen, aanmoedigen!

Deel dit op: