12mei

Mevrouw Tamara & Dené Theron.

Fijne muziekjes op de zaterdagavond. Of je nou net een heerlijke vakantie achter de rug hebt in een ver tropisch land, vakantie hebt gevierd in eigen land of juist een hele week hard hebt gewerkt: kom lekker in de Bak (na)genieten! Singer-songwriters Tamara en Dené komen met versterking van band de muziek verzorgen.

Tamara begon op haar zevende met pianospelen en maakt sindsdien muziek. Zaterdag 28 april bracht ze haar eerste cd uit genaamd: ‘Ik ben Spiritus’. Haar nummers gaan over dagelijkse dingen, waar ze meer over nadenkt dan “gewone” mensen. Meer info op: www.mvrtamara.nl! Dené Theron komt uit Zuid-Afrika en is al van jongs af aan bezig met muziek. In 2009 kwam haar debuutalbum ‘1000 Cups of Tea’ uit. Haar muziek omschrijft ze als dromerig en laid-back. Dené woont nu ongeveer een jaar in Amsterdam en is druk bezig met optreden en werken aan haar tweede album. Meer info op: www.denetheron.com! Het optreden is gratis!

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Twee minuten lopen van het station. Voor meer info zie: www.vriendenvandebakkerij.nl en: https://www.facebook.com/events/341575335889899/

Deel dit op: