10sep

DJ Tess. en DJ Snies knallen de tent uit!

Op zaterdag 15 september presenteert de Bakkerij de lovely ladies DJ Tess. & DJ Snies. Zij brengen een reeks aan hits uit allerlei stijlen.

De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree is gratis!

https://www.facebook.com/events/344647668956512/

En je kunt je ook al vast opgeven voor het volgende:

Muzikanten Master-Class & Showcase: Live international extravaganza Lounge sessions+ freakshow

Met oa. Ron Goudie, Ice-man, Crazy white Sean (USA), diverse jazz/soul/funk/punk/metal artiesten (cuba/latijns america/india etc.).

We hebben iets speciaals georganiseerd in De Bakkerij. Uit diverse hoeken van de wereld zijn muzikanten verzamelt door Ron Goudie (Grandpa Death) om op zondag 7 Oktober voor een select gezelschap van muzikanten diverse workshops te geven! Er zal ruimte zijn voor intense discussies over muziek en demonstraties van diverse bas, gitaar en drumstijlen, band technieken (hoe oefen je het meest efficiƫnt) inclusief het oefenen met elkaar. De aanwezige workshopleiders en gasten hebben een schat aan ervaring in muziek educatie en praktische kennis. Alle segmenten hebben een open format en zijn ook op ieders persoonlijke wensen af te stemmen.

Na de workshop zal het geleerde in praktijk worden gebracht door deelnemers en begeleidende artiesten tijdens een live show. De muzikale show zal worden opgeluisterd door crazy white Sean (USA) en zijn freakshow. Deze start om 18.00 en duurt tot 22.00.

13:00-16:00 Muzikanten Master Class (enige instrumentbeheersing vereist)
18:00-22:00 Showcase: Live international extravaganza Lounge sessions+ freakshow

Kosten: combi workshop+ liveshow 10 euro, liveshow: 5 euro. Reserveren via jbesseling@hotmail.com. Max. deelnemers workshop 12 personen.

https://www.facebook.com/events/346366155454289/?notif_t=plan_edited

Deel dit op: