21sep

MasterPeace

Op de Internationale Dag voor de Vrede, 21 september, komt MasterPeace naar Castricum! Overdag fietsen de vrouwen van Vrouwen voor de Vrede IJmond samen met de burgemeesters van Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum door de regio.

’s Avonds gaat het Feest van de Vrede gewoon door in De Bakkerij! Vanaf 21.00 uur ben je welkom om te genieten van een leuk programma:
De theatrale hiphopact: Bram Komen speelt Karton
Een dj die tussendoor leuke deuntjes draait en misschien nog zelfs een verrassingsact! De entree voor MasterPeace in De Bakkerij is gratis!

De Vrouwen voor de Vrede IJmond hebben dit georganiseerd omdat ze inmiddels 30 jaar bestaan. Om 10.00 uur beginnen ze in Velsen, om dan om 16.30 uur in Castricum bij Toonbeeld te eindigen. Voor meer informatie kijk op de Facebook van MPIJmondCAL. Meefietsen, een stukje of helemaal, komen kijken op één van de lokaties mag natuurlijk ook!

Wat is MasterPeace precies?
MasterPeace is een wereldwijd project dat is opgezet door Ilco van der Linden – bekend van Dance4Life – en Mohamed Helmy die Dance4Life leidde in Egypte. Op 21 september 2011 – Internationale Dag van de Vrede – startte in 16 landen een 3 jaar durende wereldwijde campagne met als afsluitend hoogtepunt het meest hartverwarmende vredesconcert ooit dat op 21 september 2014 bij de piramides van Gizeh in Egypte plaatsvindt.

Deel dit op: