09mei

The Shady Greys + The Fikings

9mei greys fikingsThe Shady Greys
The Shady Greys bestaan sinds 2012 en de leden zijn Marcus Hayes (gitaar & vocals) en Catherine Coutoux (percussie & vocals). Als snel maakten ze een naam voor zichzelf in de Amsterdamse muziekscene. Marcus met zijn luide, ruige gitaar en bijbehorende riffs en rauwe stem. Catharine met haar hypnotiserende percussiewerk laat menig publiek genieten.

The Shady Greys wordt vaak beschreven als ergens tussen The White Stripes, Bob Dylan en Jimmy Hendrix. Live worden ze aak ervaren als rauw, eerlijk en energiek. Er is geen setlist omdat ze het leuk vinden om het publiek in te schatten. In 2012 kwam hun eerste demo uit en daarmee begon het optreden een selectie; Winston Kingdom, Podium Asteriks, Poppodium Romein Leeuwarden, OT301, B52 music club en ook optredends op iRadioLA & Red Light Radio.

In 2013 is hun eerste EP uitgekomen en op 9 mei kun je ze checken in De Bakkerij!
http://theshadygreys.com/


The Fikings
The Fikings komen van het voormalige Vikingeneiland Wieringen (Noord-Holland). Henk (drum), Patrick (zang), Ruud (bas) en Ronald (gitaar) zoeken energie, drama en plezier in de muziek. Als echte muzikale vikings sleutelen ze aan vieze geluidseffecten, melodieën, teksten, beelden, video’s, high-fi studioproductie, marketing en een vette live set! Die shit gaat rocken!



Zaal open: 21:00 uur
Entree: 4 euro

Deel dit op: