02feb

Deze week in De Bakkerij; spelletjes, hip hop, jazz en soft punk!

Woensdag 4 februari – Spelletjesavond
Het is weer de eerste woensdag van de maand; dus spelletjesavond! Neem zelf ook een spelletje mee! Risk, Munchkin, stratego, monopoly of wat anders.
Zaal open: 20:00 uur. Entree gratis!

Vrijdag 6 februari – Pseudo Slang (USA) + D.V.O.D.V. + Stretzz
Na drie jaar is het Amerikaanse Pseudo Slang weer te bewonderen op Nederlandse bodem. Pseudo Slang is een underground hip hop groep uit Buffalo (NY) in de VS. De groep bestaat uit Emcee Sick en producer/rapper Tone Atlas. Hun eerste mijlpaal bereikten ze in 2004 met het release van Catalogue. Daarna tekenden ze bij het Fat Bells label waar ze de single Broke & Copasetic samen met Vinia Mojica en de EP Thank God It’s Not Another Mixtape uitbrachten. Hun eerste full-length album We’ll Keep Looking kwam uit in 2009. Op dit moment toeren ze door Europa en op 6 februari kun jij ze checken in De Bakkerij! Verder treedt de Beverwijkse formatie D.V.O.D.V. en Stretzz op als support voor Pseudo Slang. D.V.O.D.V. is een hip hop groep die bekend staat om het orde verstoren in vorm van, onder meer, rap muziek. Stretzz is een parttime rapper, fulltime levensgenieter. Met een koele flow, laidback dellivery en nek-brekende beats vormt hij zijn sounds.
Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zaterdag 7 februari – The Lucky Dice + Grandpa Death Experience
In The Lucky Dice brengt ieder lid zijn eigen invloeden en inspiratie mee. Dit zorgt voor een gevarieerde stijl die door de jaren heen geëvolueerd is. In het begin was het vooral blues en rock ‘n’ roll, maar later zijn daar invloeden zoals rock, metal, funk en soul bijgekomen. We noemen het Bluespop, omdat The Lucky Dice graag toegankelijke muziek met bluesinvloeden maakt, waarbij het feestgehalte hoog blijft! Ron “Grandpa Death” Goudie begint zo langzamerhand een nieuwe, oude bekende in Castricum te worden. Hij was al eerder solo te bewonderen in De Bakkerij, maar heeft ditmaal zijn complete band meegenomen die bestaat uit internationaal gelouterde muzikanten waarmee hij een muur van geluid neer kan zetten.
Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro

Zondag 8 februari – Zomaar een Zondagmiddag: At the Jazzband Ball sessiemiddag
Op zondagmiddag is het weer tijd voor een heerlijk stukje old skool jazz. Iedereen die van deze stijl houdt of het wil ontdekken is zondag van harte welkom! Speel je zelf een instrument, neem het dan mee en misschien kun je dan wel zelf meejammen. Als liefhebber en luisteraar ben je natuurlijk ook van harte welkom. Een groep van ervaren muzikanten uit het genre hebben hun medewerking toegezegd. We beginnen dus met drie trompetten, drie trombones, twee drummers, drie bassisten (blazers) twee klarinetten, altsax, wasbord en banjo!

De middag begint om 15.00 uur voor de muzikanten en om 15.30 uur voor het publiek. De eerste editie van At the Jazzband Ball sessiemiddag is op zondag 8 februari in de Bakkerij vanaf 15.30 uur.
Zaal open: 14:00 uur. Entree: gratis!

Deel dit op: