09mrt

American bluesrockers en folkfans gezocht!

We zoeken leuke mensen! Op vrijdag zoeken we mensen die houden van een stevig stukje bluesrock met intieme storytelling en mooie teksen over het leven en de liefde. Op zaterdag vieren we de Ierse feestdag St. Patricks Day met niemand minder dan de ‘full force folk’ band Bunch Of Bastards. Dus; hou je van Dropkick Murphy’s, Flogging Molly of The Pogues? Kom dan zaterdag langs!

Vrijdag 13 maart: The Atlantic + support
13mrt atlantic2Waan je in de straten van New Orleans met een combinatie van intieme storytelling en energieke moderne bluesrock. The Atlantic neemt je mee over de golven met verhalende teksten over het leven, de liefde en de muzikale rondreizen van frontman Erik Ankoné door de bluesy Mississippi Delta en sunny California. Onder strakke begeleiding van Koen van der Wel (drums), Jeroen Kiewiet (bas & trompet), Nicholas van Hilten (keys), Martijn Bodeman (gitaar) en Remco de Vries (gitaar). Come sailin’. The Atlantic.
Zaal open: 21:00 uur. Aanvang 22:30 uur. Entree: 5 euro.

Zaterdag 14 maart: St. Patricks Day! Met: Bunch Of Bastards
14mrt bunch of2Zaterdagavond 14 maart klinken er ongewone instrumenten in De Bakkerij: accordeon, banjo en mandoline. Wordt het dan een gezapige boel? Nee, Bunch of Bastards, ook gewapend met elektrische gitaren, drums en handbediend luchalarm, gaan er met hun ‘full force folk’ juist stevig tegen aan! Denk aan The Pogues, maar meer toch aan Flogging Molly en Dropkick Murphys. Dorstige en dansbare muziek van het steviger soort. http://www.bunchofbastards.nl/
Zaal open: 21:00 uur. Aanvang 22:30 uur. Entree: 4 euro

Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij. De Bakkerij is te vinden in het hart van Castricum aan de Dorpsstraat 30. De Bakkerij ligt op twee minuten lopen vanaf station Castricum en daarnaast is De Bakkerij goed te bereiken op de fiets en met de auto.

Deel dit op: