24okt

SoYouCanRock: Ska editie!

10 TO GO is een energieke, Engels-talige Ska/punk-rock band uit Leeuwarden. Ze staat bekend om hun kracht en gevoel in hun eigen geschreven nummers. De 4 band-leden hebben ieder hun eigen stijl en gevoel voor muziek, wat de motor is achter de verschillende invloeden in hun muziek.

Neef Steef is de Solo act van Steven van Egmond, met grappige zielige dansbare swingende hits.

Censi Rock begon met zingen in een kerkoor toen hij 7 jaar oud was. Na een lange periode diverse muziekstijlen te hebben ontdekt, vond hij zichzelf in de Reggae muziek. Niet lang daarna schreef hij zijn eerste nummers, ‘Life Aint Easy’ en ‘Earth Alert’. In 2008 ging Censi naar de Amsterdamse kunstacademie, waar hij in contact kwam met een lokale platenmaatschappij. Hier nam hij twee singles op, ‘Babylon’ en ‘Always Be Strong’. In 2009 voegde hij zich bij “The Soul Rebels Band” uit Amsterdam waarmee hij 2 jaar diverse optredens door het land deed, alvorens de band ermee stopte. Censi wist dat dit niet het einde van zijn muziek carriere was en begon aan zijn eigen internationale netwerk te bouwen. Zo kwam hij in contact met Kalico Production en nam nummers op voor ‘Dreamworld Riddim’ en ‘Groove Riddim’. Niet lang hierna besloot Cenci de schouders flink onder zijn carrière als muzikant te zetten. En op deze avond vind je hem in De Bakkerij!

I’m with Stupid is een Nederlands reggae-rock collectief. Ze spelen al geruimde tijd in Nederlandse clubs en op kleinere festivals, met ondertussen een stabiele reputatie in insta punky reggae party starters. IWS brengt u de meest groovy mix van rock, reggae en dub muziek denkbaar. Met geluiden die u gek zullen maken en teksten die je wel twee keer doen na denken ; er is een beetje dom voor iedereen!

Skapiche?! is een up-tempo ska-band die verschillende ska-stijlen bij elkaar mixt en daar een nieuwe en eigen sound mee creëert. Meng dit samen met een portie pompende polka en rockende punk en je heb het recept waarmee Skapiche?! de uitdaging aan gaat om ska weer dik op de kaart te zetten!

Deel dit op: