04okt

Hoggs Bison (Gratis in de zaal)

hogg4De missende link? Dat zou Hoggs Bison uit Bristol (UK) nog best wel eens kunnen zijn. In 2015 begonnen haalt de band zijn inspiratie uit een van de grotere voorlopers uit het genre van Mathrock: Fugazi.

Mathrock heeft geen popsongstructuur maar is gebaseerd op riffs, hectisch en continu wisselend van maat. Veel bands combineren mathrock met andere genres waardoor een exacte scheiding lastig aan te brengen is.

Hoggs Bison komt op 4 oktober in De Bakkerij een master class geven in het genre. Inmiddels heeft de band al een aantal EP’s uitgebracht waarvan we binnenkort meer voorproefjes plaatsen in het event.

Benieuwd? Kom dan woensdagavond 4 oktober langs in De Bakkerij. We zijn vanaf 20:00 uur open en voor de gelegenheid is de entree GRATIS! (Wel gaan we met de pet rond voor benzinegeld voor de band :) )

Deel dit op: