24nov

Benefietavond: Catwise, Into The Attic, Instrumental Disorder, Yung Fromage & Zangetsu

Into the Attic is een Alkmaarse rock band die invloeden kent uit allerlei verschillende stijlen rock. Afgelopen jaar hebben ze hard gewerkt om hun eerste album te maken en deze avond is deze eindelijk te verkrijgen! Deze avond zullen zeker wat nummers van het eerste album te horen zijn en hier en daar nog wat knallende covers. Be there!

De gekte is nabij met Instrumental Disorder. Deze jongens trekken alles uit de kast om de luisteraar te verrassen. Dit resulteert in gecompliceerde, maar toch toegankelijke muziek die bol staat van rauwe zang, vieze gitaarsolo’s, innovatieve drumpartijen en vette basjes. Invloeden van artiesten als Fugazi en The Pixies zijn te horen in de muziek, maar toch streeft Instrumental Disorder naar een nieuwe sound die zowel meeslepend als angstaanjagend is. Maar toch laten zij soms ook hun kwetsbare kant zien in intieme liedjes. Groots in zowel het bombastische als in het kleine, zal Instrumental Disorder je blijven verbazen.

Catwise
Benjamin, Flix en tweelingbroers Thom en Jelle maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, leidende baspartijen en sfeervolle gitaarriffs komen samen en creëren een ‘in your face’ effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie, punk en post grunge. Met een beukende drummer, harde gitaren en een dreunende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

Zaal open: 21:00 uur
Entree: Gratis

Deel dit op: