05jan

Loesoefest #6

23794825_10156983135284968_1142602628812894912_nLoesoefest (metal-fest) is jaren geleden ontstaan uit een zeer geslaagde samenwerking tussen Kieth Dick (18 Miles) en Jongerencentrum Discovery. Loesoefest heeft 5 eerdere edities gekend, welke allen massaal bezocht werden en is nog steeds een “begrip” onder alternatief minnend muziekpubliek. Het event kan het beste omschreven worden als een avond vol snoeiharde alternatieve punkrock met een hoog gezelligheidsfactor! Nu is Loesoefest terug van weggeweest en slaan De Bakkerij, JC Discovery en Kieth Dick de handen ineen voor Loesoefest 6!

Woooow is het heus?! LOESOEFEST na zoveel jaar weer terug?!

Kijk, de vijf vorige edities van LOESOEFEST waren natuurlijk helemaal lekker, helemaal killer, maar er moest uiteindelijk toch echt een 6e editie gaan komen. Als we elkaar al niet treffen op Oud en Nieuw dan hebben we meteen een goede banger te pakken om het nieuwe jaar alsnog samen te vieren!

BLACKLIST zijn we in Frankrijk tegen het lijf gelopen en zijn DOPE.
FILTHY FELONS heb ik in Utrecht tijdens hun EP-release gezien en zijn DOPE.
18 MILES ja jonge thuis show, gas zit rechts! Kom maar op met de verzoekjes!

Zoals ook de vorige edities, gewoon lekker gas er op en gezelligheid! We draaien nostalgische plaatjes voor-, tussen en nadat de bands spelen in het voorcafé dus kom lekker vroeg!

Binnenkort drop ik wel wat leuke links, speelroster en spotify shit voor zover de bands het niet zelf al doen. PR en zo. Doen jullie ook even doorgeven aan jullie lieve vrienden, ouders en collega’s? Lachen man, onze ouders komen ook.

Oh en neem VIJF EURO mee! Ik wil de bands uiteindelijk weer op pad kunnen sturen namelijk. Zien we je daar he! Gezellig joh! Joe!

Deel dit op: