18feb

Face II Face: deel 1

Het politieke landschap verandert sneller dan ooit. Via social media, en dan met name via Facebook en Twitter, worden steeds vaker zeer felle discussies gevoerd.

Een voordeel van een discussie op social media is dat er een groot publiek bereikt kan worden en dat grote publiek, over het algemeen, aan een dergelijke discussie mee kan doen. Een nadeel van een dergelijke discussie is dat het niet “face to face” gaat.

Face II Face wil het platform zijn waarbij iedereen mee mag discussiëren. Net als bij de landelijke verkiezingen van vorig jaar wil Face II Face in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 de lokale politieke partijen en politiek geïnteresseerden een informele plek bieden waar men face to face met elkaar kan discussiëren over politieke kwesties. Dit alles onder leiding van een ervaren discussieleider.

De insteek is om elk politiek café minstens twee kwesties/stellingen te bespreken. Voor de pauze een door
Face II Face aangedragen stelling en na de pauze een door het aanwezige publiek aangedragen stelling. Face II Face zal van te voren de vaste stelling middels een mail aan de politieke partijen kenbaar maken. Dit zal ook via de Facebook pagina van Face II Face bekend worden gemaakt. Iedereen kan zich dan voorbereiden op deze stelling. De tweede stelling wordt dus ter plaatse bepaald. Dat kan dus over van alles gaan wat binnen Castricumse gemeemtegrenzen leeft.

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zal Face II Face 2 keer worden georganiseerd.

Open: 14:30 uur
Aanvang 15:00 uur
Entree: gratis!

Deel dit op: