13mrt

Hardcore/Punk en DJ’s Puck&Peek!

De zogeheten hardcore maakt altijd wel een aantal reacties los bij de bezoekers van De Bakkerij. Veel mensen lusten er wel pap van, getuige de populariteit van de avonden die geprogrammeerd staan met deze muziek. Voor de buitenstaanders: het gaat hier om de gelijknamige gitaargeorienteerde variant van de muziek en niet om die waarbij de computergestuurde beats aan de basis ervan staan. Vrijdag is het weer zover, met maar liefst vier acts waarvan wederom een bij onze zuiderburen vandaan.

De band Samaritan heeft een wederopstanding meegemaakt: zanger Ed is weer terug op het oude nest en sindsdien timmert de band weer hard aan de weg. Daarbij moeten ze oppassen niet van de sokken gereden te worden door de bandleden van Fight Fight Fight: trashy 80 s hardcore met invloeden van een band als DRI. De band Nothing done speelt hardcore punk en afsluiter The Setup, helemaal uit Belgie, laat dan weer meer invloeden horen uit de rock & roll.

Zaterdag brengt heel wat lichtvoetiger vermaak: onder de naam The Puck & Peek Experience brengen twee Bakkerij-DJ s de meest diverse muziek die op miraculeuze wijze toch bij elkaar past. Alle mogelijke muziekstijlen worden uit CD s, laptops en iPods getrokken en tot een aanstekelijk geheel gesmeed. Een avondje Puck & Peek staat dan ook garant voor een volle dansvloer!

De Bakkerij is te vinden aan Bakkersplein 1 te Castricum en is op vrijdag- en zaterdagavond geopend van 21:00 tot 02:00 uur. Op vrijdag bedraagt de entree 4 euro (3 voor leden), op zaterdag is de entree vrij. Ook op zondag is De Bakkerij geopend en wel van 2130 tot middernacht. Wie wil weten wat De Bakkerij nog meer in petto heeft de komende tijd wordt aangeraden de geheel vernieuwde website eens met een bezoekje te vereren. Deze is te vinden op www.vriendenvandebakkerij.nl.

Deel dit op: