29dec

Bakkerij pakt groots uit laatste weekend van het jaar!

Het jaar mag dan wel bijna voorbij zijn, voor de Bakkerij is de koek nog lang niet op. Voor aankomend weekend staat er zowel op vrijdag,zaterdag als zondag een bijzonder programma op de kaart. Ook voor de mensen met de krappe beurs is dit een goed weekend; de entree is elk van de 3 avonden gratis.

Vrijdag is er een jamsessie gepland door de muziekvrienden Jarl en Sicco. Eenieder die een muziekinstrument bespeelt wordt van harte uitgenodigd het podium te betreden. Met het vele muzikale talent dat de Bakkerij herbergt zal dit garant staan voor een avond vol bijzondere muziek Het is ook mogelijk een soloact ten gehore te brengen. Meld dit dan wel even van tevoren.

De volgende dag staat er iets heel anders op het programma. Er wordt weemoedig teruggeblikt op het afgelopen jaar met de BakTop100. Veel mensen hebben een stem uitgebracht op hun 5 favoriete nummers. Deze nummers zijn geteld en hier is een lijst van samengesteld. Er zal een rijk scala aan muzieksoorten voorbijtrekken, die de Bakkerijbezoeker het afgelopen jaar het meest kon bekoren. Nadat ‘Pump up the Jam’ vorig jaar verrassend als winnaar uit de bus kwam is het de vraag wie dit jaar met de eer gaat strijken. Net als vorig jaar zullen uw favoriete gastheren de lijst van commentaar voorzien en waar nodig de voetjes van de vloer laten gaan!

De pièce-de-resistance moet dan echter nog komen. Op zondag 31 december gaan we over in het nieuwe jaar. Dit wordt in de Bakkerij uiteraard op feestelijke wijze gevierd. Met diverse DJ’s en een grote dansvloer wordt 2007 goed begonnen. Verschillende DJ’s die de afgelopen jaren hun sporen hebben verdiend zullen alles uit de kast halen om de feestvreugde tot een maximum te doen stijgen. Let er wel op dat de Bakkerij pas vanaf half een open zal zijn.

De Bakkerij is te vinden aan het Bakkersplein 1 te Castricum en is op vrijdag- en zaterdagavond geopend van 2100u tot 0230u. Op zondagavond is De Bakkerij geopend van 00.30u tot 6.00u. Alle 3 de avonden is de toegang gratis.

Deel dit op: