21nov

Punk en Techno Party in de Bakkerij

Dit weekend hebben we weer een heerlijk divers programma in de Bakkerij. Vrijdag is er live punkrock en zaterdag is er een knallende techno party!

Leave Home & De Bende

Vrijdag 25 November wordt het een ouderwets potje punkrocken in de Bakkerij met live: Leave Home en De Bende. Deze bands laten het filosoferen over de zin van het leven graag over aan mensen die er voor gestudeerd hebben; zij willen gewoon lekker punken! Leave Home heeft zich niet voor niets vernoemd naar de tweede LP van the Ramones, en de Bende dendert voort met old-skool nederpunk. Dus niet nadenken, aftellen en Hey Ho Let’s Go!

Dagelijkse Kost: Stamppot

Zaterdag wordt er een party georganiseerd door de nieuwe organisatie in Castricum: “Dagelijkse Kost”. Steve-D (dj) Marcus Decks (producer) en Ricardos Raphie (producer) hebben de koppen bij elkaar gestoken om de dance scene op z’n kop te zetten. Ze vonden het tijd voor iets nieuws, iets geks, en waar kun je dat beter doen dan in de Bakkerij. Met een combinatie van rauwe Minimal, pure Techno en opzwepende Tech House beats zetten zij Dj’s van eigen bodem en van buiten de deur op het podium neer. Gecombineerd met gekke thema’s, rare maskers en vreemde aankleding zorgt ”Dagelijkse Kost” voor een spectaculaire avond die niet snel vergeten zal worden. Deze editie van Dagelijkse Kost heeft als thema “Stamppot” en zal op zaterdag 26 November vanaf 21:00 plaatsvinden in de Bakkerij te Castricum. Optredende DJ’s zijn: Steve-D, Ricardos Raphie, Nachtegaal en Ecstatic.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30, twee minuten lopen van het station. De entree zal vrijdag slechts 4 en zaterdag slechts 3 euro bedragen.

Voor meer info zie:

https://www.vriendenvandebakkerij.nl

https://www.facebook.com/DagelijkseKost

https://www.facebook.com/pages/Leave-Home/104061412962562?ref=ts&sk=info

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001127359610&sk=info

Deel dit op: