14nov

Nederhop met Woezels, D.R.I.E & Borrie

Het is weer eens tijd voor een potje nederhop in de Bakkerij! Vrijdag 18 November komen de acts Woezels, D.R.I.E. en Borrie de boel op zijn kop zetten. Woezels is een Nederlandstalige Amsterdamse hiphop groep. Ze zijn begonnen als een zolderprojectje, maar ondertussen uitgegroeid tot volledige live-band. Hun sleutelwoorden zijn: Humor, Creativiteit, Instrumenten, Flows, Beats en Vis! Invloeden van acts die zeker terug te horen zijn: Sticks, Duvel Duvel, Zo Moeilijk, De Jeugd van Tegenwoordig & Fresku. Woezels wordt ondersteund door de twee lokale acts D.R.I.E en Borrie die met hun onnavolgbare flows hun vleugels in de regio aan het uitbreiden zijn.

Zaterdag komt de Twijfelbrigade een akoestische set spelen. Tussen de vrolijke noten door is het bij de Twijfelbrigade altijd een feestje met een serieus randje. Maar dat hebben ze zelf niet door zeggen ze. Zonder twijfel een leuke band. Of misschien niet! Je kan misschien humoristische Nederlandstalige liedjes verwachten.

Zondag is daar dan de grote Bakkerij Veiling waar allerlei goederen en diensten onder de hamer zullen gaan. Voor meer info zie: verenigingvriendenvandebakkerij.nl.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Twee minuten lopen van het station. We openen vrijdag en zaterdag om 21:00 uur vrijdag bedraagt de entree 4 euro. Zaterdag is er vrij entree. De Veiling begint om 15:00 uur ’s middags.

Webinfo:

https://www.facebook.com/event.php?eid=283852304978449

https://www.facebook.com/event.php?eid=287170181313845

http://www.myspace.com/woezels

https://www.facebook.com/pages/Woezels/197813883583811

http://drie.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/driepoppop

Bakkerij Veiling

Op zondag 20 november vindt er een grote veiling plaats in De Bakkerij en gaat er onder leiding van onze veilingmeesters veel bijzonders onder de hamer, zoals verschillende workshops, services, kunst en uitstapjes.

Verschillende vrijwilligers hebben hun talenten en creativiteit ingezet en zijn tot een reeks aan totaal verschillende kavels gekomen die een breed publiek zullen aanspreken. Ook verschillende ondernemers hebben hun steentje bijgedragen. Jong of oud, de veiling biedt voor ieder wat wils!

Om 15 uur worden de nummers verdeeld en wordt de hamer opgepoetst, zodat de veiling vanaf 15.30 uur van start kan gaan. Iedereen is welkom, wie weet wat voor leuks er voor jou bij zit!

Nodig zoveel mogelijk familie en vrienden uit, want dit evenement is ook heel leuk voor mensen die niet regelmatig in de Bakkerij komen!

Deel dit op: