08mei

Live Hip Hop en Songwriters in de Bakkerij

Engel on Tour : LIVE HIPHOP met: Engel, Stw & Bush, DeFact & Overleef, Borrie & B

Het is weer tijd voor live Hip Hop! Vrijdag 11 Mei komt rapper Engel de bakkerij aan doen met een hele lijst aan ondersteunende acts!

Rapper Engel uit Hoorn kan er na negen albums gemaakt te hebben nog steeds geen genoeg van krijgen. Hiphop is deze man zijn passie, zijn lust en zijn leven. Diverse samenwerkingsverbanden hebben de revu gepasseerd; zo werkte hij met producer Daniël, maakte hij een album met Just en zorgde hij voor verrassende featurings. Album #10, is zoals de titel beaamd, alweer het tiende album van de zeer productieve en gepassioneerde rapper. Engel laat ook op #10 weer horen waar hij goed in is, rappen met een boodschap. En eerlijk is eerlijk, Engel is één van de weinige Nederlandstalige MC’s, die zelfs na tien albums nog originele onderwerpen weet aan te kaarten. Op de muziekzenders waren al regelmatig de videoclips Sorry, Kleine Jongen en Dagdromer te zien die hij maakte met Jiggy Dje, Diggy Dex, Def P en Tim Knol. Met zijn DJ en enkele gastrappers staat Engel garant voor een energieke live show voor de Hiphopliefhebber! Album review: http://www.hiphopgemeenschap.nl/album-review/engel-10-album-review.html

Engel is op tour met het producers duo ‘STW & Bush’. Zij hebben los van elkaar al vele rappers van vette beats voorzien. STW was met het producercollectief The Q4 al te zien op Lowlands en bij het tv-programma De Wereld Draait Door. In 2011 hebben STW en Bush hun krachten gebundeld om live shows te rocken! De mix van samples, acapella’s, beats en absurde projecties maakt dit optreden de perfecte opener van de avond.

Ook de Hoornse rappers DeFact en Overleef hebben zich bij de line up aangesloten. Voeg daarbij nog de lokale helden Borrie & B toe en de avond kan niet meer stuk! Dit wordt een avondje Nederhop dat niet snel vergeten wordt! We beginnen om 21:00 uur en de entree bedraagt slechts vijf euro.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Twee minuten lopen van het station. Voor meer info zie: www.vriendenvandebakkerij.nl en: https://www.facebook.com/events/352548441469954/

Video’s

Engel – Sorry: http://youtu.be/89duxaBQqzg

Engel – Thuis: http://youtu.be/X2uN9hU-HcY

Engel – Kleine Jongen ft. Def P, Jiggy Dje, Diggy Dex: http://youtu.be/wGOSBV9y5vA



Mevrouw Tamara & Dené Theron

We hebben ook fijne muziekjes op de zaterdagavond. Of je nou net een heerlijke vakantie achter de rug hebt in een ver tropisch land, vakantie hebt gevierd in eigen land of juist een hele week hard hebt gewerkt: kom lekker in de Bak (na)genieten! Singer-songwriters Tamara en Dené komen met versterking van band de muziek verzorgen op 12 Mei.

Tamara begon op haar zevende met pianospelen en maakt sindsdien muziek. Zaterdag 28 april bracht ze haar eerste cd uit genaamd: ‘Ik ben Spiritus’. Haar nummers gaan over dagelijkse dingen, waar ze meer over nadenkt dan “gewone” mensen. Meer info op: www.mvrtamara.nl! Dené Theron komt uit Zuid-Afrika en is al van jongs af aan bezig met muziek. In 2009 kwam haar debuutalbum ‘1000 Cups of Tea’ uit. Haar muziek omschrijft ze als dromerig en laid-back. Dené woont nu ongeveer een jaar in Amsterdam en is druk bezig met optreden en werken aan haar tweede album. Meer info op: www.denetheron.com!

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Twee minuten lopen van het station. Voor meer info zie: www.vriendenvandebakkerij.nl en: https://www.facebook.com/events/341575335889899/

Deel dit op: