15mei

NO|me & The Krakheads en Killerz Night

NO|me & The Krakheads

De Bakkerij gaat internationaal met een keur aan muzikanten uit alle windstreken die elkaar in Amsterdam hebben gevonden. Maak je op vrijdag 18 Mei klaar voor een gevarieerd, gezellig, onzinnig, en muzikaal experimenteel verantwoord avondje met de topacts NO|me & The Krakheads.

De Muziek van NO|me gaat over wat is achtergebleven, blijft en overblijft. Uitgaande van architectonische beelden van steden, geluiden van Franse chansons, Argentijnse Tango, en Gypsy Swing, creeren ze hun eigen herinnerend collage van muziek en taal. NO|me zing in het Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands, Engels en Pools.

https://www.facebook.com/pages/NOme/137173262996794

The Krakheads is ook zo’n heerlijk eclectisch gebeuren. Het is actueel, het is klassiek, het is metal, het is boogie, het is progressief, het is songwriter, grunge, chick, indie… Het is Tom Waits samen met Leonard Cohen bij Kim Fowley thuis. Maar vooral is het punk. DIY to the bone dus!

https://www.facebook.com/pages/The-Krakheads/207395479276692

En The Krakheads (Vroeger bekend als ” grandpa death”

Killerz Night

Zaterdag 19 Mei komen de Mob Killerz de Bakkerij onveilig maken met dubstep en drum&bass. Ook dit keer zal Castricum trillen op zijn grondvesten door hun rauwe, diepe bassen en verse beats. Dit Amsterdamse dj/producers collectief schroomt zich niet om hun visie van dubstep en drum&bass op je los te laten.
Join ons in een wereld vol bass.

http://www.facebook.com/MobKillerz

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Twee minuten lopen van het station. Vrijdag bedraagt de entree vier euro. Zaterdag drie euro. We openen om 21:00 uur. Voor meer info over de Bakkerij zie: www.vriendenvandebakkerij.nl

Deel dit op: