06jul

De Groene Bak & De Twijfelbrigade op Uit De Kunst

Uit De Kunst en De Bakkerij zijn een samenwerking gestart, waarbij De Bakkerij een gedeelte van het programma op het podium op de Papenberg invult maar ook een activiteit heeft in De Bakkerij zelf.

Vanaf 14 uur in De Bakkerij: De Groene Bak – Crafting met gerecycled materiaal
Na een aantal succesvolle Crafting Nights zal De Groene Bak, het project over duurzaamheid georganiseerd door jongeren van De Bakkerij, ook op Uit De Kunst een leuke Crafting Dag organiseren. We gaan aan de slag met het maken van leuke dingen van gerecycled materiaal. Waarom zou je geld uitgeven aan een nieuwe vaas als je ook een mooie originele vaas van een oude fles kan maken? En wat dacht je van zelfgemaakte sieraden? Crafting is weer helemaal in: het is leuk, goed voor je portemonee én goed voor het milieu! Dus neem een kijkje in je voorraadkast en neem flessen, jampotten, oude kranten, lege melkpakken, etc. mee en tover ze om in iets nieuws. Meer informatie over De Groene Bak is te vinden op http://www.facebook.com/DeGroeneBak

Van 20 uur tot 22 uur op De Papenberg

De Twijfelbrigade
Een ding is zeker: misschien is er wel niets zeker. De Twijfelbrigade maakt niet altijd liedjes waar betweters van in de war raken.
Ze komen met zijn drieen, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook. Sommige liedjes zijn wat droevig maar het kan zomaar zijn dat ze vrolijk gespeeld worden. Of andersom. Dat is dan geen opzet, dat gebeurt gewoon en dat is dan precies de bedoeling; kortom de Twijfelbrigade!

Peel a Banana (ovb)
Twee bandleden van de rockband Twice the Same vonden het al lange tijd leuk om naast hun zelfgemaakte nummers ook rock klassiekers te spelen. Ze besloten hier een eigen twist aan te geven door de nummers akoestisch te spelen en richtten het duo Peel a Banana op.

Vanaf 22 uur in De Bakkerij
Uit De Kunst Afterparty DJ Snor! Clicks n’ cuts , minimal , hiphopjes , exoticore!

http://uitdekunstincastricum.nl/

Deel dit op: