10jul

Netwerkavond voor moestuinders in De Bakkerij

Op woensdagavond 10 juli organiseert De Groene Bak in De Bakkerij een netwerkavond met als thema moestuinieren. Altijd al een moestuin willen starten maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Heb je een balkon en vraag je je af of je hier ook groenten of kruiden kan kweken? Of heb je al een moestuin en wil je graag jouw ervaringen delen? Elke moestuinder is welkom!

Steeds meer mensen beginnen een moestuin. Bijvoorbeeld om biologische en onbespoten groenten te kweken, om geld te besparen of om lekker buiten bezig te zijn. Maar het starten van een moestuin brengt een hoop vragen met zich mee, want waar moet je beginnen? En ook de ervaren moestuinder loopt wel eens tegen dingen aan. De moestuin-netwerkavond is erop gericht om kennis en ervaring uit te wisselen, zodat iedereen met veel plezier begint met of blijft moestuinieren. En naast kennis en ervaring uitwisselen, kunnen er natuurlijk ook zaadjes of stekjes geruild worden.

De Bakkerij is vanaf 20.00 uur geopend. Deze netwerkavond wordt georganiseerd door het project De Groene Bak: een project van De Bakkerij over duurzaamheid. Dit project wordt gesteund door het Europese jongerenfonds Youth in Action.

http://degroenebak.vriendenvandebakkerij.nl
http://www.facebook.com/DeGroeneBak

Deel dit op: