08okt

ALV

Het wordt weer tijd voor een Algemene Ledenvergadering (ALV)! Deze vindt plaats op woensdag 8 oktober. Alle leden van De Bakkerij zijn die dag vanaf 19.45 uur welkom in de Bakkerij. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.

Voor deze ALV is de volgende agenda opgesteld:
– Opening
– Oproep vrijwilligers
– Verkiezing bestuursleden
– Aanstelling kascommissie
– Update uitbouw
– Rondvraag

Het volledige bestuur stelt zichzelf herkiesbaar, maar we zijn hard op zoek naar nieuwe bestuursleden! Dat is goed voor de doorstroom binnen het bestuur en dus heel belangrijk voor de continuïteit binnen De Bakkerij! Wie interesse heeft om het bestuur te versterken, kan dat voor of tijdens de vergadering laten weten. Heb je hierover vragen, dan kun je één van de huidige bestuursleden aanspreken of mailen naar info@podiumdebakkerij.nl.

Om deze ALV bij te wonen moet je wel lid zijn van de vereniging. Mochten er geïnteresseerden zijn die de vergadering bij willen wonen maar nog geen lid zijn, dan kunnen zij woensdag 8 oktober lid worden aan de deur. Wil je de stukken van tevoren inzien, geef dan door dat je aanwezig bent via alvaanwezig@vriendenvandebakkerij.nl en dan zul je de stukken van tevoren opgestuurd krijgen.

Deel dit op: