19okt

GAAT DOOR! ZeZ: Interactieve lezing werk zoeken en vinden

DE LEZING GAAT DOOR!!! Zojuist hebben we bericht gehad dat iemand van ‘De Broekriem’ morgen de workshop komt geven. Om 14:00 openen we de deuren voor iedereen zodat we morgen allemaal een nieuwe ervaring rijker zullen zijn aan sollicitaties! Kijk voor meer informatie op de site van De Broekriem

Ben jij een enthousiaste 20/30er met een sociale, culturele of maatschappelijke achtergrond? Geen idee wat je echt wilt? Moeite om een baan te vinden waar je gelukkig van wordt?

Ontdek wat jij echt wilt. Krijg zelfkennis en zelfvertrouwen. Vind met plezier werk waar jij gelukkig van wordt. Neem nu de eerste stap en kom op 19 oktober naar Zomaar een Zondagmiddag. Want daar zal niemand minder dan Justin Junier van Superheld.nu jou vertellen hoe je je innerlijke superheld wakker maakt!

“Maar, innerlijke superheld, dat klinkt zweverig.”Wees niet bang: deze zondagmiddag wordt juist erg concreet en persoonlijk. Met veel nuttige info en verhalen van Justin, ervaringen van anderen en een hoop nieuwe inzichten en inspiratie die jou gaan helpen om weer flink aan de slag te gaan.
De zaal is om 14:00 uur open en we beginnen zo snel mogelijk. Deze lezing is gratis te bezoeken!

Deel dit op: