15apr

Twice The Same + Hard Row

Hardrock band Twice The Same uit Castricum komt in de Bakkerij knallen samen met de vunzige rock band: Hard Row!

Hard Row is een band die ontstaan is zoals de meeste formaties de laatste jaren. Na een zorgvuldige en zware competitie strijd in de vorm van audities, gejureerd door verschillende topproducers incl. zonnebrillen, zijn de 4 mensen gekozen die deze formatie vormen. Bij De Bakkerij zullen jullie allen weer savoureren van H.R. deze band zal jullie sowieso weer helemaal sjikker krijgen, en zal jullie rassureren zodat wij jullie verlangens kunnen reciproceren. De band zal weer lekker skoftig mooie nummers ten gehore brengen. Het galsterige werk laten aan jullie over. Dus wees geen baliekluiver en kom gezamenlijk kijken ….en laat je overrompelen.

Twice The Same bestaat uit vier ambitieuze kerels die sneller en harden dan vuurwerk het podium op knallen! Bereid je voor op een excentrieke walm van stevige hard rock in combinatie een groove om je vingers bij af te likken. Twice The Same heeft een reputatie opgebouwd van strakke, unieke, energieke en in-your-face shows, zowel binnen Holland als daarbuiten. Deze jongens stellen nooit teleur!

Twice The Same bracht in februari 2016 in eigen beheer haar debuutalbum ‘No Sleep Tonight’ uit. Na het opnemen van EP’s als ‘Raw Meat’ en ‘Dirty Needles’ werd het nu tijd voor een volledige plaat – zo’n soort plaat die je moeder jou zou verbieden, mits je in de jaren 80 een jochie was. Dit is zeer zeker gelukt gezien zelfs artiesten als Bumblefoot (ex-Guns N’ Roses) en Jan Akkerman zich positief hebben uitgelaten over de plaat. In augustus 2016 is de eerste videoclip online verschenen voor het nummer “No Use Lookin’ Back” en er worden nu plannen gemaakt om in de zomer van 2017, onder andere, Engeland te bezoeken voor een aantal shows.
Zaal open: 21:00 uur. Entree is €4,- voor niet leden en €3,- voor leden.

Deel dit op: