29apr

Daily Noise Club + De Kelvinators

Daily Noise Club rockt al 18 jaar door Europa. Dus ga er maar vanuit dat het een soepele Rock N Roll machine betreft, die niet te stoppen is. Sommige bands hebben wel genoeg gehad na 18 jaar, Niet Daily Noise Club.. die gaan maar door en door. En je kan het ze niet kwalijk nemen, met hun energieke en sompige rock n roll krijgen ze nog steeds iedere zaal plat.

Het gevoel wat je krijgt van deze band, zegt maar 1 ding: Rock N Roll ain’t dead…. Nog lang niet! De mensen die zeggen dat Rock dood en begraven is, hebben duidelijk nog geen show van Daily Noise Club gezien!

Na 15 jaar in verschillende samenstellingen te hebben gespeeld, gaan Jurie Kelvinator, Roel Kelvinator en Frank Kelvinator weer terug naar de basis. Lekker punken met een hoop plezier. Eigen nummers afgewisseld met gouwe ouwe koffers van onder andere The Killjoys, The Stranglers, Buzzcocks, The Joneses en The Undertones. Inmiddels staat er zelfs eentje van Amsterdamned op het repertoire! De Kelvinators staan garant voor fijne optredens voor een breed publiek!

Zaal open: 21:00 uur. Entree 4 euro, voor leden 3 euro.

Deel dit op: