25apr

KoningsPUNKnacht + K-Dag & komend weekend!

Woensdag 26 april: KoningsPUNKnacht!
De Bakkerij gaat op de klassieke hardcorepunktour op koningsnacht

Kansallaistottelematomuus komt uit Helsinki, Finland. De naam betekent “Burgelijke Ongehoorzaamheid’ en de muziek is te omschrijven als wat ruigere punk, misschien wel hardcore, waarbij publieksparticipatie gegarandeerd wordt. Teksten over veganisme, antimilitairisme en hoe evil de politie kan reageren… Impact uit het Italiaanse Ferrara. Dit waren grote jongens halverwege de jaren 80. Hun LP uit die tijd, Solo Odio, mag echt wel als een klassieker worden beschouwd. Na enkele tientallen jaren zijn de instrumenten weer uit de schuur gehaald en wordt er niet een reünieoptreden gedaan, nee, heel Europa wordt effe aangedaan. A New Scar een nieuwe band met oude klassiekers. Ex-leden van Upset Noise, EUs Arse en Yes, we kill! Een absolute must voor fans van Discharge en GBH….
Zaal open: 20:00 uur. Entree: gratis

27 april Koningsdag: Bands en DJ’s in De Bakkerij
Dit jaar helaas niet op het o zo vertrouwde Maranathaplein in Castricum, maar lekker in De Bakkerij zelf. Natuurlijk gaat voor de gelegenheid wel de grote glazen pui open! We zijn vanaf 13:00 uur open en we hebben een gezellige en verrassende middag en avond op het programma.

14:00 Kleedkamer 2 – Coverband
kleedkamer 2Kleedkamer 2, een veelzijdige coverband. Zowel plugged als unplugged wordt er een veelzijdig en verrassend repertoire voorgeschoteld. Genieten van gevoelige nummers en uit je dak gaan bij stevige nummers. Kleedkamer 2 treedt op bij festivals, in kroegen, feesten maar ook bij je thuis in de woonkamer. Voor meer info: http://www.kleedkamer2.nl/

15:00 Nevertheless
Nevertheless is een coverband uit de regio Castricum, Heemskerk, IJmuiden en speelt herkenbare, populaire covers, van ballads tot uptempo. Van Anouk tot Bruno Mars, van Pink tot Prince, van Sister Sledge tot Guns ’N Roses, maar ook nederlandstalig komt aan de orde. Soms gieten we daar het ‘Nevertheless sausje’ overheen om het net even anders te laten klinken dan het origineel, zonder het nummer uit zijn verband te rukken. Nevertheless treedt regelmatig op. Soms op een podium voor een groot publiek, maar ook semi-akoestisch, klein en intiem voor enkele toehoorders. Geen optreden is gelijk, altijd spelen ze met veel passie. Het gaat erom dat ons publiek een mooi moment beleeft!

16:15 Room For Elephants
Room For Elephants is een rocktrio uit Amsterdam. De band maakt zijn debuut in De Bakkerij. Sinds het vorig jaar verschenen debuutalbum ‘Scratching the Surface’ en hun uitverkochte release show in the Sugar Factory speelde Room For Elephants in ongeveer elke zaal die Nederland rijk is. De mannen spelen een mix van bluesrock en garage, zelf noemen ze Foo Fighters en Gary Clark Jr. en de Red Hot Chili Peppers als hun voornaamste invloeden. Bereid je voor op catchy vocals, heerlijk euforische refreintjes en groovy gitaarpartijen!

20:00 – 22:00 Dj Snor

22:00 DJ Tommi
DJ Tommi is dé balkanbeat-expert van Nederland. Tommi draait al jaren in de belangrijkste podia van ons land en is één van de residents op de wekelijkse ¿Que Pasa? avond in de Melkweg en nooit te beroerd om z’n shirtje voor u uit te trekken. Naar eigen zeggen draait hij alle soorten feestmuziek, zijn voorkeuren liggen momenteel bij balkan, cumbia, mestizo en tropisch billengeschud.. Als geen ander weet Tommi dat al deze etnische crossovermuziek eigenlijk één pot nat is. Het is muziek van het volk en voor het volk, niet pretentieus maar gewoon vrolijk en enthousiasmerend.
Open: 13:00 uur. Entree gratis!

Zaterdag 29 april: Daily Noise Club + De Kelvinators
18119179_1611359692225641_1892764456595151730_n[1]Daily Noise Club rockt al 18 jaar door Europa. Dus ga er maar vanuit dat het een soepele Rock N Roll machine betreft, die niet te stoppen is. Sommige bands hebben wel genoeg gehad na 18 jaar, Niet Daily Noise Club.. die gaan maar door en door. En je kan het ze niet kwalijk nemen, met hun energieke en sompige rock n roll krijgen ze nog steeds iedere zaal plat.Het gevoel wat je krijgt van deze band, zegt maar 1 ding: Rock N Roll ain’t dead…. Nog lang niet! De mensen die zeggen dat Rock dood en begraven is, hebben duidelijk nog geen show van Daily Noise Club gezien.

De Kelvinators
Na 15 jaar in verschillende samenstellingen te hebben gespeeld, gaan Jurie Kelvinator, Roel Kelvinator en Frank Kelvinator weer terug naar de basis. Lekker punken met een hoop plezier. Eigen nummers afgewisseld met gouwe ouwe koffers van onder andere The Killjoys, The Stranglers, Buzzcocks, The Joneses en The Undertones. Inmiddels staat er zelfs eentje van Amsterdamned op het repertoire! De Kelvinators staan garant voor fijne optredens voor een breed publiek!
Zaal open: 21:00 uur. Entree 4 euro, voor leden 3 euro.

Deel dit op: