26mei

The Anchor Creek + Escape Escape + My Cat Sparky

The Anchor Creek bestaat uit Samuel Norbury (vocals & drums), Tom de Groot (guitar) en Dick Thole (bass) na de release van hun debuut album “Family” heeft de bluesrock band niet stil gezeten! Inmiddels zijn ze al ruim bezig met het tweede eigen bluesrock album met hier en daar ook uitstapjes naar folk, soul en de stevigere rock. Verder staat de band ook bekend om zijn energieke optredens!
Soundcloud // Bandcamp // Website

Escape Escape (BEL) is een Brusselse Indie pop-noise formatie. Ze zijn begonnen in 2015 en timmeren dus al even aan de weg. Dat levert tot op heden een mooi rauw en catchy geluid op ergens tussen dromerige new wave en de stevigere no-bullshit Indie rock!
Muziek!

My Cat Sparky
Na Mr Love and The Stallions, Small Supernova en The Maureens richt Bas van de Looy zich op een nieuwe band: My Cat Sparky. De eerste EP is opgenomen in samenwerking met producer Remko Schouten (Stephen Malkmus, Jett Rebel) en staat op het punt te verschijnen. Met My Cat Sparky is het altijd feest en kunnen we gaan genieten van rechtdoorzee aanstekelijke indie liedjes waar je alleen maar meer van wilt horen!
Soundcloud

Zaal open: 21:00
Entree: 6 euro

Deel dit op: