26nov

Kofvitok presenteert: KofviTrek Weekend in De Bakkerij

Naar aanleiding van vele meldingen bij de politie over vreemde lichtverschijnselen in de atmosfeer boven Castricum komt aanstaand weekend een onderzoeksteam van de astrologie faculteit van de Zweedse Lølströhm universiteit uit Stockholm naar Castricum.Volgens hun metingen is er komend weekend extra veel kans op vreemde luchtverschijnselen. Zij zullen hun apparatuur opstellen op het Bakkerspleintje om hiermee de buitenaardse krachten op te roepen.

Om openheid van zaken te geven is er gekozen om het aldaar gevestige poppodium ‘de Bakkerij’ daarvoor in gebruik te nemen. Belangstellenden zijn welkom, echter wel in het bezit van speciale Gamma/X-Ray kleding om elk risico uit te sluiten. In de Bakkerij is namelijk de afgelopen tijd een hoge concentratie aan onbekende en waarschijnlijk buitenaardse straling gesignaleerd. Vermoedelijk bevindt zich daar een poort waardoor buitenaardse wezens onze planeet kunnen betreden. De Zweedse specialisten hebben al het leeuwedeel van de codes gekraakt die op onmenselijke frequenties zijn uitgezonden vanuit een plek hier lichtjaren vandaan. Een veelvoorkomende code die gehoord wordt is: A.B.B.A!.. A.B.B.A!!

De Vereniging Vrienden van de Bakkerij is zo vriendelijk geweest om het onderzoeksteam te helpen met het oproepen van de buitenaardse wezens. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de kans op het verschijnen van de wezens groter is als er bepaalde trillingen in de lucht voorkomen. Hiervoor zijn veelbelovende audiotechnici uitgenodigd om op 1 en 2 december als katalysator voor de oproeping te dienen. Zoals het er naar uitziet zal op zaterdagavond 2 december de ultieme chemische ontlading plaatsvinden. DJ Bobby Chillnigger himself zal proberen om aan alle onzekerheid een eind te maken door de juiste tonen aan te wenden en deze wezens thuis te laten voelen op aarde en tegelijktertijd de ruimte te geven om hun ding te doen. Want muzikaal zijn ze, die aliens. Uit gecodeerde berichten zijn al enkele afsplitsingen van planeten bevestigd. Vanuit het Alpha Gamma Quadron stelsel zullen op 1 december “Spooky & the Wookies en Jar Jar Beng naar alle waarschijnlijkheid hun opwachting maken. Ze weten al jaren vele zuivel stelsels te laten knallen met hun opzwepende Space-Shuttle Rock. Om de Ypsilon balans in de zaal te herstellen zal Holi-Wan Kenobi vervolgens extra-terrestial wave-scapes de zaal in sturen om zo de Force weer te herstellen. Puke Skywalker en Darth Peter zullen, als ze hun eeuwige gevecht even weten te onderbreken, ook nog langskomen om met hun aanstekelijke mix van hip-hop, boeiende verhalen en gabber de aarde plat te spelen.

Op zaterdag 2 december verwachten de onderzoekers de leiders van het heelal te treffen. Om de wereld hierop voor te bereiden zullen eerst ‘Trony en Tantra-flex’ aka the human entertainers from outer space de zaal opwarmen voor het ware geweld van hun leiders die zich ‘The Queens of the Galaxy’ noemen. De onderzoekers hebben begrepen dat de Queens als missie hebben om het hele universum te laten knallen en dansen. Dit zullen zij voor elkaar krijgen door hun intergalactische electro krakers op het mensenras los te laten. Van te voren hebben de Queens of the Galaxy de onderzoekers een onmenselijke knalgarantie gegeven.

Al het buitenaardse geweld zal plaatsvinden in de Bakkerij die te vinden is aan het Bakkersplein 1 te Castricum en is op vrijdag- en zaterdagavond geopend van 2100 tot 0230. Op beide avonden bedraagt de entree 3 euro en 2 euro voor leden. Op vrijdag kan ook een passpartout voor het hele weekend gekocht worden voor 5 euro of 3 voor leden. Ook op zondagavond is De Bakkerij geopend en wel van 2130 tot middernacht.

Deel dit op: