05mei

Feel Free Fest

Bevrijdingsdag is een perfecte dag voor een leuk feestje, en dat kan op deze dag in De Bakkerij! ‘s Avonds is het Feel Free Fest: een bevrijdingsdag-afterparty met drie live punkbands: Perdition, Sweet Empire en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte. De avond begint op 5 mei om 8 uur en entree bedraagt 4 euro.

Perdition uit Texas, Amerika maakt moderne melodieuze punk. Poppy maar niet cheesy, agressief maar niet gewelddadig. Muziek met een folky gevoel ook. Deze band omschrijft hun invloeden als: bier. Dat het met deze geallieerden een goed feestje en mooie afsluiting op Bevrijdingsdag gaat worden is wel zeker!

Daarvoor speelt Sweet Empire, een punk rock band uit de IJmond. Na heel wat shows te hebben gespeeld in binnen- en buitenland is het wel weer eens tijd voor een optreden in thuishonk De Bakkerij! Vrijheid staat bij de jongens hoog in het vaandel dus dat ze dat willen vieren is een feit.

De laatste band is Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte, ook geen onbekende in De Bakkerij. Deze band is ontstaan na wat gezeur en gehannes in de ruimte. Met hun knallende, beukende, gierende en ronkende hits doen ze hun uiterste best om de aardbol in hun bezit te krijgen. Momenteel zijn ze bezig met een nieuwe schijf vol met brein veroverende fuifnummers.

Vanaf 20.00 uur
Entree is 4 euro

Deel dit op: