30mei

Sam Russo, Jimmy Islip & Tes

Op donderdag 30 mei is er een prachtige akoestische line-up aan internationale artiesten in de Bakkerij. Met Sam Russo, Jimmy Islip en de Haarlemse Tes.

Sam Russo is een Engelsman en woont in de middle of nowhere. Afgelopen jaar bracht hij zijn eerste album ‘Storms’ uit en deze plaat kreeg lovende kritieken alom en zorgde voor veel shows met grote namen. Dat hij in de Bakkerij een geweldige indruk zal achterlaten is een zekerheid.

Jimmy Islip is geen onbekende meer in de Engelse punkwereld. Met zijn band The Magnificent heeft Jimmy al menig punkrockhart sneller doen kloppen. Zijn akoestische muziek is misschien nog wel beter ontvangen. Deze man uit West-Yorkshire heeft, net als Sam Russo, meegedaan bij The Revival Tour van Chuck Ragan (Hot Water Music).

Tes komt uit Haarlem en heeft al eerder de Bakkerij helemaal stil gekregen. Ze schrijft prachtige, door punk geïnspireerde, akoestische liedjes. Qua tekst kan het bijna niet punker, maar het tekstuele geweld wordt verpakt in prachtige nummers gezongen door een stem die je zal smelten.

De avond begint om 20.00 uur en de entree is 4 euro!

Deel dit op: