08nov

Newsense Memory & Mundo Park

Newsense Memory
De muziek, als die zich al laat beschrijven, kenmerkt zich door een afwisselend en dynamisch geluid. De meerstemmige zang, stampende ritme’s, verrassende twists en sterke lyrics lenen zich uitstekend voor een memorabele avond. Kenners horen invloeden van Foo Fighters, Muse en Incubus.

De muziekwereld kan meer verwachten, inmiddels zijn weer nieuwe songs opgenomen om met muziekminnend Nederland te delen. In oktober 2013 presenteert Newsense Memory haar derde plaat.

http://www.newsensememory.com/

Mundo Park
Frisse en catchy popsongs uitermate geschikt om op te dansen, dat is de muziek van Mundo Park uit Leeuwarden. Het technische spel en het lekkere stemgeluid verraden een grote schat aan ervaring en jarenlang samenspel bij deze heren. Met uiteenlopende invloeden proberen deze vijf Friese muzikanten het goede van het leven in een liedje te vangen, om dit vervolgens zo aanstekelijk te verpakken dat je het nooit meer uit je hoofd krijgt. Hoofdknikkend, heupwiegend, kniebuigend of enthousiast swingend, niemand blijft onbewogen bij de klanken van Mundo Park.

In 2012 stond Mundo Park al op Eurosonic en het MadNes festival en waren zij te gast bij 3FM Bring It On, waarbij zij een fantastisch huiskamerconcert weggaven. Ook speelden zij al in het voorprogramma van Gruppo Sportivo, maar de heren gaan nog meer knallen dit jaar!

http://www.mundopark.nl/

De zaal is om 21.00 uur open! Rond 22.15 uur begint de eerste band. Entree voor deze avond is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden. Lid worden en ook korting krijgen bij elk evenement van De Bakkerij kan aan de deur.

Deel dit op: