17nov

Tiger Bell + Support

Een avondje vol met knallende rockchicks!

Tiger Bell bestaat uit het Zweedse kwartet Lotta, Lisa, Canan and Lovisa. Drie van komen uit een stadje in het noorden van Zweden Luleå, maar ze hebben elkaar in Stockholm ontmoet en in 2010 begonnen ze met samenspelen.

Tiger Bell staat met één voet in pop, één voet in punk en de laatste voet staat in rock. Een heleboel voeten die tijdens een optreden allemaal van de vloer gaan. Zelf noemen de dames het Cheerleader punk! Kom kijken!

Cheap Thrills is een keiharde rock’n’roll band bestaande uit vier eigenzinnige vixens, afkomstig uit Haarlem en Amsterdam. De band is nu een aantal jaar bezig en raast vol vuur, passie en plezier van obscuur rockhol naar nog obscuurder rockhol. Grote bronnen van inspiratie zijn Nashville Pussy, Peter Pan Speedrock, Gluecifer, Turbonegro, maar ook van oude helden als Iggy Pop, Mötorhead, AC/DC en Wanda Jackson lusten de dames wel pap. Sinds 2012 bestaat Cheap Thrills uit: Hermance (gitaar), Selma (zang), Nienke (drums) en Dorien (bas).

De zaal is om 20.00 uur open en de eerste band begint rond 21.30 uur of als het eerder vol is! Entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden!

Deel dit op: