23nov

Repair Café, The Afterveins + The Minor Details

Overdag – Repair Café
Veel mensen gooien erg snel spullen weg omdat ze kapot zijn. Erg zonde want vaak is iets met een simpele reparatie zo weer aan de praat te krijgen. Als we spullen repareren in plaats van weggooien, zijn er veel minder grondstoffen nodig. Ook kun je op die manier veel geld besparen.

Op 23 november kun je langskomen in De Bakkerij voor reparaties aan textiel en kleine elektrische apparaten. Ook kun je komen voor advies over het repareren van fietsen. Vrijwilligers helpen je om samen spullen te repareren, waarna je het zoveel mogelijk zelf afmaakt. Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt wat drinken aan de bar van De Bakkerij. Repareren en reparaties zijn uiteraard op eigen risico.

Ben je zelf ook goed in repareren en lijkt het je leuk om mee te helpen met het Repair Café? Dat kan! Interesse? Of wil je een keer meedraaien om te ontdekken of het wat voor je is? Stuur dan een mailtje naar ttcastricum@gmail.com of meldt je aan tijdens het komende Repair Café.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 23 november van 14.00 tot 17.00 uur in De Bakkerij. De entree is gratis.

The Afterveins + The Minor Details
The Afterveins is een psychedelische new wave band uit Rotterdam. De band wordt beïnvloed door artiesten zoals The Sound, Nick Drake, The Feelies en The Stooges. De band laat je bewegen, maar niet zo zeer fysiek schrijven ze zelf. Dat kan ook geestelijk! Wij zijn in elk geval benieuwd.

The Minor Details
Er moet iets in het drinkwater van Rotterdam zitten. Elke band die de grens van de Maasstad oversteekt heeft goud in handen. Zo ook het noise trio met de illustere naam ‘The Minor Details’. Afgelopen zomer lag de EP#1 in de schappen en dankzij de opvallende gele vinylversie lopen muziekfreaks weg met de band. Terecht als de bandleden ook in bands als Room 101, Mono en Tokyo A Gogo hebben gezeten.

http://www.theminordetails.nl/

De zaal is om 21.00 uur open en de entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden.

Deel dit op: