15feb

Repair Café & Unseen Perception + Speedchaser + Harry Loisios

OVERDAG
23nov-RepairCafe_door_Jorinde_ReijnierseOp zaterdag 15 februari van 14:00 uur tot 17:00 uur is er weer een Repair Café in De Bakkerij. Dit Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en poppodium De Bakkerij.

Veel mensen gooien erg snel spullen weg omdat ze kapot zijn. Erg zonde want vaak is iets met een simpele reparatie zo weer aan de praat te krijgen. Als we spullen repareren in plaats van weggooien, zijn er veel minder grondstoffen nodig. Ook kun je op die manier veel geld besparen.De Groene Bak is een project van De Bakkerij over duurzaamheid. Transition Town Castricum is een beweging die een positief en lokaal antwoord is op klimaatverandering, het opraken van goedkope olie en de financiële crisis.

Op 15 februari kun je langskomen in De Bakkerij voor reparaties aan fietsen en kleine elektrische apparaten. Ook kun je komen voor advies over het repareren van computers en textiel. Bij textielreparaties kun je bijvoorbeeld denken aan een spijkerbroek waar een gat zit op een onhandige plaats. We denken graag met je mee hoe je dat op een hippe manier kunt repareren. Ook kun je advies krijgen hoe je kleding kunt pimpen.

Vrijwilligers helpen je om samen spullen te repareren, waarna je het zoveel mogelijk zelf afmaakt. Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt wat drinken aan de bar van De Bakkerij. Repareren en reparaties zijn uiteraard op eigen risico.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 15 februari van 14.00 tot 17.00 uur in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. De entree is gratis.

AVOND
Unseen Perception + Speedchaser + Harry Loisios
UnseeN PerceptioN
Duistere en snelle riffs, intense grooves en brute breakdowns, met harde en intense live shows. Zo omschreef menig fan de sound en voorkomen van UnseeN PerceptioN. Opgenomen bij Youri de Bruijn van Youri Studios, bleek het debuut EP een succes te zijn geworden. ‘Parasitic Paranoia’ lag sinds 7 September 2012 op de planken. Sinds november 2012 staat UnseeN als standvastige naam in de Nederlandschemetalscene, waar in 2013 een groot aantal venues mee afgetourd werd. Na de tour zou UnseeN met Justus Ebel als nieuwe bassist hun opkomende album afschrijven en naar nieuwe mijlpalen stijgen! Ditmaal, met het opkomende debuut-album, the Harvest.

Speedchaser + Harry Loisios
Vintage hardrock/metal band Speedchaser begon ooit als Quest in de jaren ’80,inmiddels samen met solo gitarist Harry Loisios en nieuwe drummer Jeroen Warmerdam zijn ze getransformeerd tot een behoorlijk sterk hardrock-trio!
Speedchaser staat voor hardrock met op de achtergrond symphony,en een vleugje metal zij spelen vooral eigen werk en een aantal covers uit vroegere tijden. Harry’s eigen cd (mountain of the gods) zal beschikbaar zijn om te kopen.

Zaal open: 20:00 uur. Entree 4 euro.

Deel dit op: