12sep

We Fall Slowly + My Own Army

12 sep moa wfsWe Fall Slowly speelt harde, maar melodieuze muziek, die is ontstaan uit een mix van alternatieve rock uit de jaren ’90 en een flinke dosis indie/emo uit de jaren ’00. Doordrenkt met melancholie, wanhoop en een sprankje hoop. De band is geïnspireerd door bands als Deftones, 30 Seconds To Mars en Face Tomorrow. We Fall Slowly staat bekend om zijn energieke live-act, dynamisch sterke composities.

Dat de band op het punt staat van doorbreken is ook duidelijk! In 2013 wonnen ze de Drentse Popprijs, dit jaar en in 2013 traden ze op op het Bevrijdingsfestival Drenthe, ook traden ze op op Eurosonic 2014 en waren ze Sena POPnl Performers Award 2014 finalist!

My Own Army is een alternatieve indie rockband uit Rotterdam. Geïnspireerd door bands zoals Oceansize, Soundgarden, Elbow en Tool timmeren ze constant aan de weg. Energieke drums, strakke bas, heftige gitaarpartijen en een krachtige zang overdonderen de menigte. My Own Army begint en eindigt het optreden zoals ze zijn; intens, expressief, creatief en veelzijdig. Vanaf het eerste moment dat Sven (drums) en Dennis (bas) zich aansluiten bij de vrienden Vincent (gitaar) en Herman (zang en gitaar), is er chemie tussen de jongens. Al na één oefensessie besluiten de mannen My Own Army te formeren en wordt het oorlogspad ingeslagen. Met diverse gewonnen talentenjachten en met uitstekende recensies in landelijke muziekbladen, zet de band zich zelf direct op de kaart. My Own Army; donker maar nooit te duister, mysterieus maar nooit ontoegankelijk, experimenteel maar nooit te moeilijk.

Selecteer een nummer

Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro

Deel dit op: