06nov

Parksite + De Twijfelbrigade

Parksite
Parksite is een band bestaande uit de tweelingbroers Thom en Jelle, die samen met hun kameraad Benjamin de Aziaat en drummer Koen psychadelische indierock maken. Al drie jaar schrijven de jongens diepe en beweegelijke nummers die menig mens aan het denken zet.

Invloeden van de band zijn: Foo Fighters, Pixies, The Police, Jimi Hendrix, Tame Impala, Coldplay en Rage Against The Machine.

De Twijfelbrigade
Ze komen met zijn drieen, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook. Sommige liedjes zijn wat droevig maar het kan zomaar zijn dat ze vrolijk gespeeld worden. Of andersom. Dat is dan geen opzet, dat gebeurt gewoon en dat is dan precies de bedoeling; kortom de Twijfelbrigade!

Zaal open: 21 uur
Entree: 5 euro
=========
Update 05 november:
Helaas heeft SKANDAAL af moeten zeggen vanwege ziekte van een van de bandleden. Heel veel beterschap namens ons! Onze programmeurs hebben hard gezocht en ‘Local Heroes’ Parksite gevonden om morgen te komen knallen! Dus het wordt sowieso een feestje! Parksite begint rond 21:30 uur en daarna speelt De Twijfelbrigade!

Deel dit op: