03jul

De Bakkerij op Uit De Kunst Castricum op 4 en 6 juli

Van 4 tot en met 7 juli zal Uit De Kunst in Castricum plaatsvinden. Ook De Bakkerij draagt een steentje bij. Op donderdag 4 juli zullen van 20.00 tot 21.30 uur Bakkerij bands op het Uit De Kunst podium op de Papenberg te zien zijn waarbij D.R.I.E. en Neef Steef op Dreef zullen optreden. Op zaterdag 6 juli zal De Groene Bak vanaf 14.00 uur een workshop Crafting met gerecycled materiaal geven in de Bakkerij zelf. Zaterdagavond 6 juli zullen er ook weer twee bands het podium op de Papenberg betreden van 20.00 tot 22.00 uur: De Twijfelbrigade en Peel a Banana. Na het programma op de papenberg zal de Bakkerij zelf gewoon open zijn met een leuk muziekje van Bakkerij dj’s.

Donderdag 4 juli van 20.00 tot 21.30 uur op de Papenberg: D.R.I.E. & Neef Steef Op Dreef
D.R.I.E. is een duo dat sinds 2008 bezig is. Dhr Poez speelt de gitaar en maakt de beats en De Geest deelt zijn gedachten in af en toe grappige maar vaak onverklaarbare teksten. nemen de luisteraar mee op reis. De reis kent geen begin of einde, enkel een stap en de interpretatie daarvan!
Neef Steef Op Dreef is de solo act van Het Brein dat Kwam Uit De Ruimte-bassist Steven van Egmond. Hij maakt er een kunst van met zo weinig mogelijk gitaarervaring een zo uitgebreid mogelijk repertoire neer te zetten. Hij zingt zijn vrolijke liedjes over depressieve onderwerpen en gaat diep in op de spirituele kant van voedsel en de Telegraaf. En dat alles met een opzwepend countrysausje.

Zaterdag 6 juli van 14.00 tot 17.00 uur in De Bakkerij: De Groene Bak – Crafting met recycled materiaal
Na een aantal succesvolle Crafting Nights zal De Groene Bak, het project over duurzaamheid georganiseerd door jongeren van De Bakkerij, ook op Uit De Kunst een leuke Crafting Dag organiseren. We gaan aan de slag met het maken van leuke dingen van gerecycled materiaal. Waarom zou je geld uitgeven aan een nieuwe vaas als je ook een mooie originele vaas van een oude fles kan maken? En wat dacht je van zelfgemaakte sieraden? Crafting is weer helemaal in: het is leuk, goed voor je portemonee én goed voor het milieu! Dus neem een kijkje in je voorraadkast en neem flessen, jampotten, oude kranten, lege melkpakken, etc. mee en tover ze om in iets nieuws. Meer informatie over De Groene Bak is te vinden op http://www.facebook.com/DeGroeneBak

Zaterdag 6 juli van 20.00 tot 22.00 uur op de Papenberg: De Twijfelbrigade & Peel a Banana
Een ding is zeker: misschien is er wel niets zeker. De Twijfelbrigade maakt niet altijd liedjes waar betweters van in de war raken. Ze komen met zijn drieën, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook.

Peel a Banana is opgericht door twee bandleden van de rockband Twice the Same. Zij vonden het al lange tijd leuk om naast hun zelfgemaakte nummers ook rock klassiekers te spelen. Ze besloten hier een eigen twist aan te geven door de nummers akoestisch te spelen en richtten het duo Peel a Banana op.

Meer informatie over Uit De Kunst en De Bakkerij is te vinden op: www.vriendenvandebakkerij.nl & www.uitdekunstincastricum.nl

Deel dit op: