08jul

Netwerkavond moestuinieren, Onderkoffer Lounge & Hot Summer Night

Woensdag 10 juli – Netwerkavond over moestuinen in De Bakkerij

Altijd al een moestuin willen starten maar geen idee hoe je moet beginnen? Heb je een balkon en vraag je je af of je hier ook groenten of kruiden kan kweken? Of heb je al een moestuin en wil je graag jouw ervaringen delen? Op woensdagavond 10 juli organiseert De Groene Bak in De Bakkerij vanaf 20.00 uur een netwerkavond met als thema moestuinieren. Elke moestuinder is welkom!

Steeds meer mensen beginnen een moestuin. Bijvoorbeeld om biologische en onbespoten groenten te kweken, om geld te besparen of om lekker buiten bezig te zijn. Maar het starten van een moestuin brengt een hoop vragen met zich mee, want waar moet je beginnen? En ook de ervaren moestuinder loopt wel eens tegen dingen aan. De netwerkavond voor moestuinders is erop gericht om kennis en ervaring uit te wisselen, zodat iedereen met veel plezier begint met of blijft moestuinieren. En naast kennis en ervaring uitwisselen, kunnen er natuurlijk ook zaadjes of stekjes geruild worden.

De Bakkerij is vanaf 20.00 uur geopend. Deze netwerkavond wordt georganiseerd door het project De Groene Bak: een project van De Bakkerij over duurzaamheid. Dit project wordt gesteund door het Europese jongerenfonds Youth in Action.

Vrijdag 12 juli – Onderkoffer Lounge

Zon, zee, strand en lekker genieten. Om het zomerse gevoel zo lang mogelijk vast te houden organiseert De Bakkerij op vrijdag 12 juli Onderkoffer Summer Lounge Party. Onder het genot van een drankje kun je genieten van de beste en heerlijkste lounge muziek.

Om het ultieme lounge gevoel te bereiken wordt de zaal om getoverd tot één ultieme lounge ruimte. Kruip weg in één van de knusse hoekjes of flaneer je zelf op een stapel kussens!

De deuren van de Bakkerij gaan open om 21.00 en de entree is gratis!

Zaterdag 13 juli – Hot Summer Night
De zomer is eindelijk begonnen! Daarom organiseert De Bakkerij op zaterdag 13 juli een Hot Summer Night!

Deze avond wordt een relaxte zomerse avond met een DJ die de beste zomerse hits van nu draait. En daarnaast draait hij ook de ouderwetse zomerse knallers! Deze avond staat volledig in het thema van de zomer dus trek je meest zomerse outfit aan en kom op zaterdag 13 juli vanaf 21.00 uur naar De Bakkerij! Het wordt een topavond waarop het volop genieten wordt van de Desperados en de muziek!

Vrijwilligersuitje
Van zondag 14 tot en met woensdag 17 juli gaan we met de vrijwilligers op vrijwilligersuitje! Onze hardwerkende vrijwilligers kunnen dan 4 dagen lang chillen op een camping in het zonnetje om even gezellig bij te komen van al dat harde werk. Dit betekent dat De Bakkerij op deze dagen dicht zal zijn.

Deel dit op: