04okt

De Wolkenshow

Aansluitend op de Algemene Ledenvergadering!

De Wolkenshow bestaat uit drie jongens van achttien, die muziek maken met soms diepgaande Nederlandstalige poëzie over onderwerpen als schizofrenie en proefdieren tot volslagen idiote teksten over onder anderen de duivel en de Bochelman. Dit gecombineerd met een denderende drum, een vette gitaar, funky bass lijnen en hier en daar piano of synthesizer maakt De Wolkenshow een unieke band die compleet zijn eigen richting in slaat. Spoedig ben je ook in de Wolken!

Door de jaren heen zijn er al vele kunstenaars bevoorrecht met het verkrijgen van een Wolk. Zo een Wolk verschaft de bezitter van ongekende creatieve kwaliteiten. De succesvolste kunstenaars waren dan ook allemaal Wolkenbezitters. Of het nou een dichter, schilder, muzikant of een ander soort artiest betrof. Allen blonken zij uit in hun professie. De dichter schreef met de kracht van zijn Wolk de prachtigste stukken, van kinderrijmpjes tot sonnetten. De schilder schilderde de prachtigste werken, als De Nachtwacht en de Mona Lisa. En de muzikant blonk uit als solo-artiest, of in een band.

Maar nooit kwam het voor dat meerdere Wolkenbezitters bij elkaar kwamen, met het doel alle creatieve uitspattingen te overschrijden, door het vormen van een groep, een groep muzikanten, maar bovenal, een groep in de Wolken. Zo ontstond de Wolkenshow, en zo zullen wij de lucht veroveren!

Aanvang 23.00 uur.

Deel dit op: