13okt

Pepijn Spijkerman & Sylvia Aimee

Pepijn Spijkerman is een singer-songwriter uit de stad van de muziek Hoorn. Spijkerman speelt een mix van folk en soul, stond op het Hoornse Pop At The Park en stond regelmatig in het voorprogramma van die andere bekende singer-songwriter uit Hoorn, Tim Knol.

Sylvia Aimee begon 3 jaar geleden met intensief muziek maken en heeft sinds die tijd veel opgetreden. Ze schrijft haar eigen nummers over alledaagse dingen die zij op deze manier een plekje geeft.

Sylvia won de singer-songwriter contest van Lakeside Stories tijdens de Hoornse Stadsfeesten 2013 en liet zichzelf toen voor het eerst zien. Als gevolg van deze overwinning mocht zij op het hoofdpodium op de Roode Steen een optreden verzorgen.

Doordat Sylvia met haar nummers dicht bij zichzelf blijft kunnen veel mensen zichzelf identificeren met de verhaaltjes die zij in de vorm van liedjes vertelt. Stuiterend van de energie op het podium lukt het haar moeiteloos het publiek mee te nemen in haar verhaaltjes.

Sylvia wordt vaak vergeleken met Ilse DeLange of Taylor Swift. Invloeden van moderne country muziek zijn duidelijk te horen.

Website: www.SylviaAimee.com
Facebook: www.facebook.com/SylviaAimeeMusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/sylviaaimee/sets/studio-demos
Youtube: www.youtube.com/SylviaAimeeH

De deur gaat om 20:00 uur open en de eerste act begint om 21.00 uur en de entree is 4 euro voor niet-leden. Leden betalen 3 euro. Lid worden van De Bakkerij en bij elk optreden in De Bakkerij korting krijgen kan aan de deur!

Deel dit op: