18okt

The Mieters & The Attic Toons

The Mieters laten horen dat nederbeat nog springlevend is. Ze combineren authentieke 60’s klanken met moderne, Nederlandstalige teksten.

The Mieters zijn geïnspireerd door Nederlandse nederbeatbands als HET, ZZ en de Maskers, Q65, The Mokum Beat Five en The Outsiders, maar ook door Britse beatbands als The Beatles, The Who en The Kinks.

Sinds 2008 maken The Mieters de Nederlandse podia onveilig met onder andere optredens in Paradiso, Tivoli, Patronaat en bij de Amsterdam BeatClub.

In 2012 weten The Mieters een plek in de finale van de Rob Acda Award te veroveren met hun onvervalste 60’s beat.

Michiel Heinicke – Gitaar, zang
Peter Eijk – Basgitaar, zang
Filipe Vassalo – Drums, zang
Giel Mulder – Orgel, zang

http://www.facebook.com/TheMieters
http://www.themieters.nl

The Attic Toons
Zin in een feestje? Wij ook!

In 2011 is het idee ontstaan om een nieuw bandje op te zetten. John, Tim en Paul hebben eerder samen in Korstkjok gespeeld en wilde wel weer eens wat nieuws proberen. Jeroen had een oefenruimte, dus besloten de mannen dat hij moest gaan drummen.

De eerste ideeën voor nummers lagen al op de plank en moesten alleen nog even uitgewerkt worden. De band heeft nu inmiddels een aantal nummers die variëren van reggae tot punk.

https://www.facebook.com/AtticToons

De zaal gaat om 21.00 uur open en de eerste band begint om 22.30 uur. De entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden.

Deel dit op: