27okt

Wonderful World & Bunch On A Breakout

Liefde staat centraal bij Wonderful World. Het is hoe de band samenkwam, waar ze hun inspiratie uit halen en wat ze over proberen te brengen op hun publiek. Dit akoestische duo bestaat uit Frans en Ivy Timmer. Zij leerden elkaar kennen in de IJmondse muziekscene. Toen ze muzikaal in een project samenwerkten tijdens het 50-jarig bestaan van de Instuif sloeg de vonk over.

Nu, 10 jaar later, zijn ze alweer een aantal jaar getrouwd. Samen schrijven en spelen ze al jaren eigen liedjes en brengen ze covers om hun publiek mee te laten delen in hun liefde, en hun liefde voor muziek. Wonderful World heeft als boodschap: kijk naar de wereld om je heen door de ogen van liefde. Vele nummers uit de flowerpowertijd dragen deze boodschap in zich, maar ook met hun eigen nummers willen ze de luisteraar omringen met harmonische klanken en een positief gevoel.

Bunch On A Breakout
Vanuit het Zuiden van den Verenigde Staten van Amerika zijn de voortvluchtige misdadigers van de zogenaamde ‘’Bunch on a Breakout’’ in de omgeving van Beverwijk gesignaleerd. Houdt oren en ogen open voor de volgende signalementen: den bliksemende banjosnaren van ‘’vader Callahan’’, den dreunende drumstokken van ‘’Frankie O’Toole’’, het witwassende wasbord van ‘’Abe George Kingsley’’, het levensgevaarlijk stemgeluid van ‘’Sue Roosevelt’’ en de roodharige ‘’Kenneth ‘’Red’’ McKenzie’’. Laat U niet foppen door deze goed op elkaar ingespeelde bende, die met hun ‘’Country’’-klanken er alles aan zullen doen om uw harten te stelen. Wees alert!
www.facebook.com/bunchonabreakout

De zaal is om 20.00 uur open en de eerste band begint om 21.30 uur. De entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden. Lid worden van De Bakkerij kan aan de deur!

Deel dit op: