02jun

ZeZ: Overbodige Luxe

Terwijl de Bakkerij volop in de belangstelling van de media staat is het goed om te laten zien dat de Bakkerij helemaal geen overbodige Luxe is. In een reeks van mooie optredens op de zondagmiddag door succesvolle Oud-Bakkers past ook de band Overbodige Luxe. Kwaliteit van Castricumse oorsprong met Nederlands repertoire. Zondag 2 juni presenteert Overbodige Luxe haar eerste live CD in de Bakkerij.

Ook de band Overbodige Luxe heeft haar roots in Castricum liggen.
De groep bestaat uit: Sander Egas zang, Walter Verdonk gitaar, Erik Boot gitaar, Ernst Boot gitaar, Maartje Bijl bas en Floris Swaan drums. Op een enthousiaste wijze brengt Overbodige Luxe eigen Nederlandse nummers. De muziek ligt goed in het gehoor met vooral teksten om over na te denken.
Overbodige Luxe bestaat al 15 jaar en heeft een aantal succesvolle CD’s uitgebracht in eigen beheer. De nieuwe live CD “Er was ergens een feest”, wordt in dit optreden gepresenteerd en is voor het eerst te koop is in de Bakkerij!

Op zondag 2 juni speelt Overbodige luxe tussen 15:00 en 17:00 uur in De Bakkerij Dorpsstraat 30 in Castricum. De Bakkerij is vooral goed te bereiken op de fiets. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis.

Muzikanten die meer bekendheid aan hun muzikale kwaliteiten willen geven, kunnen dat aangeven via de website van de Bakkerij. Ook voor hen maken we graag ruimte voor een live optreden in de Bakkerij.

Deel dit op: