22jun

Kleding Ruil Event + Philkensebben & Minomatic

Zaterdagmiddag – Kleding Ruil Event
Op zaterdagmiddag 22 juni organiseert De Groene Bak samen met Transition Town Castricum een kledingruil event in De Bakkerij. Dit evenement geeft dé unieke kans om andere mensen blij te maken met de kleding die jij niet meer past of niet meer draagt, en tegelijkertijd is het de perfecte gelegenheid om zelf een nieuwe outfit te scoren. En dat allemaal met gesloten beurs!

De volgende spelregels gelden tijdens het kledingruilen in De Bakkerij. Neem maximaal 5 kledingstukken of paar schoenen mee. Deze kleding wordt gewaardeerd door onze medewerkers met 1, 2, 3, of 4 stippen. Voor het totaal aan stippen wat je hebt meegebracht mag je zelf kleding uitzoeken. Alle maten zijn welkom, alleen geen kinder- of herenkleding. De kleding die je meebrengt moet schoon en heel zijn en aan een hangertje worden meegebracht. De kleding die na het event overblijft gaat naar een goed doel.

Het ruilevent vindt plaats op zaterdag 22 juni van 14.00 tot 17.00 uur in De Bakkerij. De entree is gratis.

De Groene Bak is een project van De Bakkerij over duurzaamheid met steun van het Europese jongerenfonds Youth in Action. Transition Town Castricum is een beweging die een positief en lokaal antwoord is op klimaatverandering, het opraken van goedkope olie en de financiële crisis. Samen organiseerden zij onlangs al een Repair Café wat een groot succes was.

Zaterdagavond – Philkensebben & Minomatic

Kneiterhard knallen met lokale helden Philkensebben en Minomatic!

Minomatic speelt al lang samen. Hard, zacht maar altijd in de buurt van jazz. Daarom noemt de band het zelf jazz-rock. Zelf uitzoeken hoe dat klinkt en dat er uit ziet? Dat kun je op zaterdagavond 22 juni vanaf 21.00 uur zelf zien.

Philkensebben is een tweemansformatie uit Heiloo. De invloeden van de band zijn vooral Radiohead, Sonic Youth en Broken Social Scene. De stijl van de band komt dus neer op een mix van indie, shoegaze, noise en pop-experimenten.

Deel dit op: