28jun

Andel Soree & Prograss

Voor het eerst sinds een poos is er deze avond weer hiphop in De Bakkerij. Geen stoere gangsters maar subtiele poëten die met dromerige, opruiende en ontroerende verzen en beats het publiek laten luisteren en bewegen. Kom dus op tijd om niks te missen!.

Aanvang Prograss: 22.45
Aanvang Andel Soree: 23.30

Entree: 4 euro (leden 3)

Andel Soree:

Andel is opgegroeid in Venray en begon hier met het schrijven van Nederlandstalige gedichten in 1998 en het produceren van beats in 2003. Tussen 2000 en 2008 maakte hij deel uit van het hiphop duo Reflexy. Hier heeft hij een album mee gemaakt en gedurende deze jaren, vooral in het zuidelijke deel van Nederland, veel mee opgetreden.

Om zijn horizon te verbreden en zijn bereik te vergroten, is Andel op zoek gegaan naar een meer dichterlijke vorm van verwoording en expressie en werd het podium steeds meer gevonden binnen het theater, poetry slams en dichtavonden. In samenwerking met 93B, die ook een aantal tracks geproduceerd heeft op het album van Reflexy, heeft deze zoektocht tot nu toe geleid naar de EP “Punt”. De focus ligt hier meer dan ooit op het woord, waarin taal, spel en melancholie de terugkerende thema’s zijn.

Official site: http://www.andelsoree.nl/

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=BnuxPhkjKKw

Prograss:

Kay rapt al sinds enige tijd onder de naam Prograss. Hij is ooit begonnen in de breakdance scene en overgestapt naar rap in 2010. Toen is zijn passie voor muziek ontstaan en dat is iets wat ook nooit meer weg gaat , hij achtervolgt zijn droom , blijft zichzelf & maakt muziek. Hij heeft een mooie video gemaakt van het nummer “zijn wie we zijn”. Dit is de eerste clip van Prograss en is afkomstig van zijn mixtape ‘Geen Woord Gelogen’ die begin Juni 2013 online komt. Wil je nu al wat nummers horen? Kom dan naar het optreden in De Bakkerij!.

videoclip “zijn wie we zijn” https://www.youtube.com/watch?v=LRp-hjQEkAY

www.facebook.com/pages/Kay-ProGrass-Rap

Deel dit op: