14jun

Anne Groen & Annabel van Veen

Op vrijdag 14 juni treden twee jonge talenten Anne Groen en Annabel van Veen op. Beiden zijn ze singer-songwriters.

Anne Groen is een singer-songwriter uit Noord-Scharwoude. Met haar stem maakt ze gevoelige klanken, met af en toe felle uithalen. Ze is een performer van kleurrijke pop met alternatieve en psychedelische twists en een tintje rock, maar wel met een eigen teasing-sound. Haar teksten zijn po√ętisch en meeslepend. Ze biedt een boeiend programma voor ziel, oog en oor, waar je naar kan blijven luisteren. Jefferson Airplane, Selah Sue, Sia Furler, Tori Amos en Yori Swart zijn haar bronnen van inspiratie.

Tijdens Kunstbende Noord-Holland werd ze in 2011 derde en dit jaar (2013) werd ze eerste en staat ze 29 juni tijdens de finale in de Melkweg! Ook heeft ze op Bevrijdingspop Haarlem. Anne heeft hard gewerkt aan haar eigen cd en heeft deze 28 april in JC Kompleks in Heerhugowaard gepresenteerd.

Annabel van Veen is nog een jonge singer-songwriter die nog hard aan de weg aan het timmeren is. Bekijk hier een filmpje van Annabel van Veen tijdens de Grote Prijs: http://www.youtube.com/watch?v=ufNeS_0mRAE

De zaal is open vanaf 21.00 uur en de entree is op deze avond 4 euro en 3 euro voor leden. Lid worden kan aan de deur!

Deel dit op: