23jun

ZeZ: Dixiefun

Zondag 23 juni wordt de serie optredens op de zondagmiddag in De Bakkerij afgesloten met een optreden van de Castricumse Dixiefun Jazzband. Het was een sprankelend seizoen met optredens van allerlei bands en artiesten. Daarna gaan we genieten van vakantie, zon, strand en wat Castricum nog meer te bieden heeft.

In een reeks van optredens op de zondagmiddag door allerlei Castricumse bands speelt de laatste zondag van het seizoen de Dixiefun Jazzband in de Bakkerij. Ze spelen muziek uit het begin van de vorige eeuw en andere vrolijke muziek in de New Orleans-stijl. Ook de blues hoort daar bij.

Dixiefun bestaat uit zes muzikanten. Met een bezetting van drums, trompet, trombone, tenor sax, sousafoon en banjo klinkt hun muziek lekker ouderwets.

Hoewel de Dixielandmuziek over het algemeen heel oud is blijkt die toch ook de jongere generaties aan te spreken door de heldere en levendige stijl. Aanvang 15.30 uur. De entree is gratis.
Zie ook http://dixiefun.jouwweb.nl

Muzikanten die meer bekendheid aan hun muzikale kwaliteiten willen geven, kunnen dat aangeven via de website van de Bakkerij. Ook voor hen maken we graag ruimte voor een live optreden in de Bakkerij.

Deel dit op: