07jun

Grandpa Death Experience, Jake Morgan, Lothar Veldhuis, Guus Schröder, Ticket to Knalhalla, Jamsessie en Crafting Night!

Vrijdag 7 juni: Grandpa Death Experience en Jake Morgan

Op vrijdag 7 juni treden Grandpa Death Experience en Jake Morgan op in De Bakkerij. De avond begint om 21.00 uur.

Ron “Grandpa Death” Goudie begint zo langzamerhand een nieuwe oude bekende in Castricum te worden. Hij was al eerder solo te bewonderen in De Bakkerij, maar hij heeft deze keer zijn complete band meegenomen die bestaat uit internationaal gelouterde muzikanten waarmee hij een soort muziek speelt die ook wel soft punk wordt genoemd.

Uiteraard worden ze vergezeld door een al minstens net zo begaafde muzikant, en dat is niemand minder dan Jake Morgan uit New Orleans. Deze stad in de VS is de bakermat van volk, jazz en blues. Dat is goed terug te horen in zijn muziek. Met zijn rouwe stemgeluid, mondharmonicaspel en heldere gitaargeluid zijn de nummers erg herkenbaar. Laat zijn klankmoerassen je opzuigen en waan je voor even in het Zuiden van de VS.

De avond begint om 21.00 uur en de entree is 3 euro voor leden van De Bakkerij en 4 euro voor niet-leden. Lid worden van De Bakkerij kan aan de deur!

Voor meer info check:

http://www.reverbnation.com/jakemorgan

Zaterdag 8 juni: Lothar Veldhuis, Guus Schröder & Ticket to Knalhalla

De avond van zaterdag 8 juni heeft een dubbel karakter in De Bakkerij. We beginnen met de rustige nummers van Lothar Veldhuis & Guus Schröder. Daarna nemen de DJ’s van Ticket To Knalhalla het over! De avond begint om 21.00 uur en er is geen entree!

We beginnen met Lothar Veldhuis en Guus Schröder, twee lokale muzikanten die samen rustige liedjes spelen. Het zijn bekende liedjes, die lekker in het oor liggen.

Na middernacht nemen de DJ’s van Ticket To Knalhalla keihard het stokje over! De beste DJ’s geven knallen door met de beste partymuziek. Daarnaast nemen de DJ’s ook een speciale gast mee. De Bakkerij wordt deze avond het heilige huis van het beste geluid!

Zondag 9 juni: Castricum en omgeving jamt op Zomaar een Zondagmiddag

Zondag 9 juni wordt er, zoals elke tweede zondag van de maand, vanaf 14.00 uur weer gejamd in de Bakkerij. Met de maandelijkse jamsessie biedt de Bakkerij een podium aan het lokaal talent. De sfeer in de Castricumse poptempel is open en gemoedelijk en leent zich perfect voor een creatieve muzikale ontmoeting.

Improvisatie of covers. Pop, rock of blues. Instrumentaal, zang of spoken word. Alleen of met je hele band. Pas begonnen of ervaren muzikant. Iedereen is welkom en alles kan en alles mag. Gewoon lekker jammen zonder voorbereiding of afspraken. Deelname is gratis en aanmelding vooraf niet nodig. Gewoon even binnen komen lopen en genieten van de muziek kan ook. De bar is de hele middag geopend.

De jamsessie wordt georganiseerd in het kader van het wekelijkse programma Zomaar een Zondagmiddag. Dit programma biedt regionale en lokale bands en artiesten gelegenheid op te treden voor een enthousiast thuispubliek.

Zondag 9 juni vanaf 14:00 uur in De Bakkerij. De entree is op deze middag, zoals altijd, gratis!

Woensdag 12 juni: Crafting Night

Knutselen is iets voor gepensioneerde vrouwen? Nee hoor! Crafting is weer helemaal hip! Tijdens de Crafting Nights op iedere tweede en vierde woensdag van de maand kun je in De Bakkerij je Do-it-yourself werkje meenemen om gezellig met andere creatievelingen aan de slag te gaan onder het genot van een muziekje en drankje. Dus kom je thuis al een tijdje niet toe om verder te gaan met dat haakwerkje of wil je al een tijd beginnen aan een leuk DIY-projectje maar heb je er nog geen tijd voor gehad? Kom dan op woensdagavond 12 juni naar de Crafting Night in De Bakkerij!

Het haken van je eigen tas of kussenhoezen, het pimpen van glazen potjes om ze daarna om te toveren in een leuk vaasje of een pennenpot, het beschilderen van een saaie theemok, alles mag je meenemen! Heb je geen werkje meer liggen? Je kan ook meedoen met een van de projecten van De Groene Bak. Tijdens de Crafting Night op 12 juni gaan we aan de slag met het maken van papier en het maken van afdrukken van linosneden.

De Bakkerij is vanaf 20.00 uur geopend. De Crafting Nights worden georganiseerd door het project De Groene Bak: een project van De Bakkerij over duurzaamheid. Dit project wordt gesteund door het Europese jongerenfonds Youth in Action.

groenebak.vriendenvandebakkerij.nl
www.vriendenvandebakkerij.nl
www.facebook.com/debakkerij
www.facebook.com/degroenebak

Deel dit op: