03okt

Programma week 40: The Severed Limb (GB), De Wolkenshow, Weerwolven en ALV bij De Bakkerij

Het weekend van De Bakkerij begint vrijdag 4 oktober met de Algemene Ledenvergadering (ALV). Alle leden van De Bakkerij zijn welkom om hun mening te delen aan de hand van een aantal vergaderpunten. Nog geen lid en wil je wel de vergadering bijwonen, lid worden kan aan de deur.

Aansluitend op de ALV heeft De Bakkerij De Wolkenshow op het podium staan. De Wolkenshow bestaat uit drie jongens van achttien die muziek maken met soms diepgaande Nederlandstalige poëzie. De onderwerpen gaan over van alles van schizofrenie en proefdieren tot idiote teksten over de duivel en de Bochelman. Deze avond zullen ze een speciale dierendagshow geven!

De Wolkenshow begint om 23.00 uur en is na de ALV voor iedereen (dus ook niet-leden!) toegankelijk voor 2 euro.

Op zaterdag 5 oktober speelt de jonge Londense band The Severed Limb in De Bakkerij. De band begon drie jaar geleden in een Britse pub met een zanger en een jongen die een wasbord kon spelen. Geïnspireerd door The Clash en Lonnie Donegan bestaat de band inmiddels uit zes leden en spelen ze wereldse muziek voor een modern publiek. De entree voor deze avond is 3 euro voor niet leden en 2 euro voor leden.

Op maandag 7 oktober keren de weerwolven terug naar De Bakkerij; met het spel de Weerwolven van Wakkerdam! Op deze avond gaan we vanaf 20.00 uur de weerwolven weer verjagen! Zal het ook deze keer weer lukken? Kom op tijd en dan kunnen er veel rondes gespeeld worden! Op deze doordeweekse avond is er géén entree!

Deel dit op: