25sep

Druk weekend in de Bakkerij! Programma van 27 t/m 29 september

Het aankomend weekend is weer druk in De Bakkerij. Op vrijdag 27 september staat mondharpist Danibal en de pop/jazz/funk band Ten-Hut op het podium. Danibal noem zichzelf een klankkunstenaar. Naast de mondharp is hij ook zanger en als zanger houdt hij vooral van tekstloze zang zoals jodelen, boventoonzang, human beatbox en meer. Na Danibal volgt Ten-Hut. Deze band is ooit begonnen toen een aantal 14-jarige skaters een bandje wilden starten. In tien jaar tijd groeide de band van een hiphop-ska formatie, naar een band met een muzikale mix van pop, jazz en funk. De entree voor deze avond is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden. De zaal is om 21.00 uur open en de band begint om 22.30 uur.

Op zaterdag 28 september treedt een compleet nieuwe band op in De Bakkerij. Different Homes maakt punkrock zoals in de jaren ’90. Dit wordt de eerste lokale show van de band! Na Different Homes komt Starfish de avond afsluiten.

Starfish is een band uit Heemskerk waarvan de kijker van alles kan verwachten: dansbare reggae, vlotte punknummers en indie-rock. De avond is gratis, maar we vragen wel om een eigen vrijwillige bijdrage voor het nu al spetterende optreden! De zaal is om 21.00 uur open en de eerste band begint om 22.30 uur.

Op zondag 29 september barst De Bakkerij uit zijn voegen qua programmering. Zowel ’s middags als ’s avonds is er een gevarieerd programma.

In de middag begint De Bakkerij om 15.30 uur met Peggy van Ligten en Kim Rademakers in het Zomaar een Zondagmiddag-programma. Peggy is een singer-songwriter uit Alkmaar en samen met haar basmaatje Kim Rademakers maakt ze een combinatie van heerlijk harmonieuze easy listening. De entree op deze middag is gratis en ze beginnen om 15.30 uur!

’s Avonds luidt De Bakkerij het weekend uit met de Duits-Nederlandse combinatie Uli sucht ‘ne Freundin. De Duits-Nederlandse combinatie neemt het publiek mee op een audiovisuele reis. Naast het Duits en het Nederlands, zingen ze ook in het Engels, Frans of zelfs een taal die alleen Élénie Wagner (NL) en Uli Weber (D) spreken.

De show staat garant voor spannende composities en een theatrale improvisatie. Ze raken; zoveel staat vast. En daarnaast zoeken ze heel toevallig samen een vriendin voor Uli. Wat wilt u meer? De zaal gaat om 20.00 uur open en de band begint om 21.30 uur. De entree is 3 euro voor niet-leden en 2 euro voor leden.

De Bakkerij is te vinden in het hart van Castricum aan de Dorpsstraat 30. De Bakkerij ligt op twee minuten lopen vanaf het station in Castricum. Daarnaast is De Bakkerij goed te bereiken op de fiets en met de auto. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvandebakkerij.nl of www.facebook.com/debakkerij

Deel dit op: