28sep

Different Homes + Starfish!

Different Homes
Deze band is opgericht in februari 2013. Vanuit Facepalm is er een doorstart gemaakt, maar dan in een ander genre. Met een nieuwe zanger van de inmiddels enkele jaren geleden opgeheven Dainty Defiance is Different Homes een jaren ’90 punkrock band met hier en daar wat New Yorkse hardcore invloeden.

De nummers brengen veel energie met zich mee en hebben zo nu en dan een politiek en/of maatschappelijk tintje en daarom uitstekende muziek voor een goede mosh-pit en vooral veel plezier. Dit wordt de eerste lokale show van de band!
http://www.facebook.com/differenthomesmusic/

Starfish
Starfish is een Heemskerkse band bestaande uit vier jongens van 18 jaar die samen eigen nummers schrijven. Starfish brengt meerdere genres samen in de zelfgeschreven nummers, zo kun je dansbare Reggae verwachten met scheurende refreinen waarop je helemaal los kunt gaan. Maar een vlot punknummertje of een IndieRocksong is ook niet te gek voor deze band. Waarschuwing: Optredens kunnen erg energiek zijn! https://www.facebook.com/starfishofficial

Om de avond voor iedereen toegankelijk te houden is de entree gratis! Wel vragen we om een zelfgekozen, eigen bijdrage voor het nu al spetterende optreden!

Deel dit op: